cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: bankomati

clock-img

22.01.2010, 17:57

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: lee

drage moje seku zvali iz banke i neče joj vratiti 1000kn...da ne vjerujete...zamislite 2sek...eto ti banke zagrebačke...user posted image  rekli su joj da je greška njihova...ali da joj neče vratiti...user posted image

e ne mogu vjerovat....neka NE ODUSTAJE...
obavezno...

clock-img

22.01.2010, 18:46

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ne mogu vjerovati.user posted image  Baš bezobrazno, ma neka ode u poslovnicu i neka traži voditelja, da vidiš kako oni to riješe. Ja sam jesenas napustila ZABU jer sa kolicima i malim djetetom nemaš nikakvu prednost. 3 dana sam čekala 50 i neka u redu sa kolicima i Đurcem koji je trčao po banci. Kad sam zamolila da mi samo provjere jel kartica stigla, pa ako je onda ću čekati, žena me otpilila. Pa sam im rekla zbogom i navela razloge odlaska, da vidiš kako su onda bili ljubazni i neće se ponovit više,  i vizitku voditeljice, i balon Đurcu.. Malo prekasno.

Samo luda mama...

clock-img

22.01.2010, 19:33

clock-img

curice

pencil-img

10443

izbjegavam bankomate u širokom lukuuser posted image

clock-img

22.01.2010, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.01.2010, 21:32

clock-img

lee

pencil-img

4135

sutra če otič mama sa sekom u banku...ma na kraju je ispalo da je dizala sa dva različita banomata od zabe što je nemoguče u roku od 2sek...ma da ne vjeruješ i još je službenica bila drska prema seki rekla joj je da je on digla 2000kn odjednom a da nije ni znala...užas kako su bezobrazni.sutra čemo znati detaljnije što raditi ali mama kaže ako joj ne vrate novac sutra da če ih dati u novine i na tv i da če sve povuči iz zabe...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

25.01.2010, 22:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.01.2010, 23:23

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: Ruža

Ne mogu vjerovati.user posted image  Baš bezobrazno, ma neka ode u poslovnicu i neka traži voditelja, da vidiš kako oni to riješe. Ja sam jesenas napustila ZABU jer sa kolicima i malim djetetom nemaš nikakvu prednost. 3 dana sam čekala 50 i neka u redu sa kolicima i Đurcem koji je trčao po banci. Kad sam zamolila da mi samo provjere jel kartica stigla, pa ako je onda ću čekati, žena me otpilila. Pa sam im rekla zbogom i navela razloge odlaska, da vidiš kako su onda bili ljubazni i neće se ponovit više,  i vizitku voditeljice, i balon Đurcu.. Malo prekasno.

vidiš a mene su tamo uzeli samoinicijativno kao trudnicu dok sam u RBA stajala ko tuka satima!...sve prema iskustvu ali meni je ZABA jedino kako treba...a z aovaj pojedinačan slučaj očito ste nabasali na krmaču bez pedigrea...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

30.01.2010, 19:43

clock-img

PENZIONERKA

pencil-img

1

ja imam isti problem ,zapalio me zabin bankomat za 1.600kn ,a nisam nitrazila toliko vec samo 100kn .Bankomat mi nakon duzeg cekanja i pomalo moje panike vrati samo karticu.Odim na drugi bankomat desetak metara udaljen i podignem 100kn.Zalila sam se u svojoj banci UNIcredit ali mi nemogu pomoci.

Zadnji članci

article-img