cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Danas sam napravila

clock-img

15.10.2010, 08:27

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ne danas, jučer - ipak se nisam tako rano diglauser posted image

Promijenila posteljinu / napravila krevete, izvadila kompletnu garderobu iz ormara, prebrisala sve ladice i police, razvrstala robu i sve složila natrag, obrisala prašinu, generalno očistila kupatilo, skuhala ručak za R i za sebe, oprala suđe, pećnicu, sudoper, bacila smeće, usisala sve, oprala R vrtić, oribala hranilicu, skinila navlaku za kolica, oprala je i ponovno smontirala, oprala 2 mašine robe / stavila sušiti.

Roko i Dino user posted image

clock-img

15.10.2010, 08:30

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

cuba spasila te kisa pa si sve napravilauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

15.10.2010, 08:45

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

cuba spasila te kisa pa si sve napravilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  istina, Pepe, istinauser posted image  ko zna kad bi sve tako generalnouser posted image

clock-img

15.10.2010, 08:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.10.2010, 10:12

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Stavila veš prati,usisala,oprala podove i obrisala prašinu,stavila kuhati ručak,opeglala dobar dio veša i još stigla otići kupiti i parfemeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

20.10.2010, 10:14

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ma daj Bumbi user posted image
Ja sam uspjela samo popiti kavu, i sada mi je već dosadno ali djeca spavaju pa mi se neda lupati user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

27.10.2010, 22:21

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Šta nitko ništa ne radi na rajiuser posted image

Ja sam danas...

Odnila kolica na servis, obavila mjesečni shoping u dm-a, bila u kupovini za friđ, promjenila posteljinu / napravila krevete, sredila spavaću sobu, obrisala prašinu, usisala sve 2x, bacila smeće 2x, napravila ručak za R i sebe, oprala suđe 2x, ispeglala 2 mašine robe, bila u banci, oribala kompletno kupatilo od vrha do dnauser posted image  i kuhinju.

clock-img

07.11.2010, 14:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.11.2010, 21:08

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Bome svaštauser posted image
Skinula zavjese i oprala,prozore oprala,usiala cijelu kući,micala krevete i usisala prašinu,obrisala podove,oprala mašinu veša,skuhala ručak,spremila kuhinju,napravila reda među igračkama

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

23.11.2010, 12:13

clock-img

pakić

pencil-img

961

Ajme, žene moje, pa vi ste stvarno super, super mame...user posted image , ja dans učim, i na poslu sam jer ubrzo polažem stručni ispit.

Patrik i Kiki, moja dva sunca

clock-img

26.11.2010, 21:48

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Oprala elemnete u kuhinji,presvukla krevete,oprala mašinu veša,opeglala dobar dio veša,skuhala ručak i mislim da je to sve

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

03.12.2010, 13:24

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Presvukla krevete,stavila veš prati,oprala kupatilo,stavila suđe u perilicu,skinula jedan veš,napravila malo reda u ormaru i to je to....

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

03.12.2010, 13:31

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Joj,ja sam danas svašta,napravila generalku u N sobi,pobacale sve pokidane igračke,stavila veš na pranje(2 mašine),jena se upravo suši,sredila dnevni boravak,ispanirala šnicle koje ću sad pohati,skuhala keljić,sad još ostaje ručati,potrpati suđe u suđericu,oribati kuhinju,odvesti N na program o Sv Nikoli,okupati ih obadvije,uspavati,i onda mogu pasti u nesvjestuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

03.12.2010, 20:42

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Napravila krevete, sredila spavaću sobu, usisala kuću 2x, bacila smeće, skuhala ručak, izvadila suđe iz suđerice, ponovno je napunila, oprala cijelu kuhinju, oprala mašinu robe, ispeglala 3 mašine.

clock-img

14.12.2010, 10:29

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Presvukla krevete,usisala,obisala prašinu,oprala kupatilo,stavila veš prati,stavila ručak kuhati i opeglala dio veša...

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

06.01.2011, 21:02

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Napravila krevete, sredila spavaću sobu, obrisala prašinu, skuhala ručak, bacila smeće, oribala kuhinju, oprala prozore u boravku, skinula sve ukrase sa bora i generalno očistila dnevni boravak, usisala kuću.

clock-img

08.01.2011, 12:54

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Presvukla krevete,stavila veš prati i objesila,skuhala ručak,izvadila suđe iz perilice,stavila drugo i opeglala jedan mali dio veša,još me čeka punoooo

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

22.01.2011, 13:17

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Cuba izgleda da jedino ja i ti nešta radimouser posted image user posted image user posted image
Ja danas presvukla krevete,opeglala dio veša,stavila jedan prati i objesila ga,skuhala ručak,obrisala prašinu

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

22.01.2011, 16:21

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Cuba izgleda da jedino ja i ti nešta radimouser posted image user posted image user posted image

Vidi stvarnouser posted image user posted image user posted image
Ja sam...
Napravila krevete, sredila spavaću sobu, ispeglala mašinu robe, skuhala dio ručka, generalno oribala kuhinju, bacila smeće, bila u dućanu, usisala cijeli stan, obrisala prašinu. Večeras još srediti kupatilo.

clock-img

25.01.2011, 12:59

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Danas sam baš bila vrijednauser posted image
Usisala,obrisala podove,prebrisala prašinu,skuhala ručak,oprala mašinu veša,oprala kupatilo,stavila suđe prati,raspremila opeglani veš,spremila D malu robu i sad mi je još atomska u kuhinji poslije ručka

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

26.01.2011, 08:39

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Jučer....

Napravila krevete, obrisala prašinu i oprala pod u spavaćoj sobi, izvadila kompletnu garderobu iz ormara, obrisala cijeli ormar i presložila robu. Usisala cijeli stan, obrisala prašinu u ostatku kuće, rastavila R kolica, oprala navlaku/osušila i ponovno ih sastavila. Oribala hranilicu, oprala frižider. Složila suđe iz suđerice, bacila smeće. Skuhala R ručak.

clock-img

31.01.2011, 20:40

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Jel itko išta radi na ovoj rajiuser posted image user posted image user posted image  osim šta brišete prašinu sa kompićauser posted image user posted image

Napravila krevete, generalno očistila kupatilo, skuhala ručak, oprala suđe, usisala cijeli stan, ispeglala i složila mašinu robe, drugu turu stavila prati / sušiti, sva vrata u kući prebrisala, prašinu obrisala, odledila zamrzivač i generalno očistila frižider, oprala prozore u spavaćoj sobi.

clock-img

31.01.2011, 20:46

clock-img

Tink

pencil-img

366

obavila dućan spremila dorućak pokupila silne nalaze po domovima zdravlja, oprala podove skuhala ručak oprala kamare i kamare suđa, stavila veš sušit, napravila desert i opet oprala kamaru suđa, počistila stubište, zalila biljčice ispeglala hrpu radnih odijela user posted image i otuširala se! Imam osjećaj da je bebač lud više trbuh mi je na jednu stranu, i njemu je dosta!

clock-img

02.02.2011, 10:04

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Presvukla krevete,stavila veš prati,usisala i obrisala podove,pripremila za ručak,skinula veš

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

02.02.2011, 11:01

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Danas još ništa, osim što sam popila kavu user posted image

Cure gledaju  crtani, a mama surfa user posted image