cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

13.09.2010, 20:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

15.09.2010, 15:58

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Oprala tri  mašine veša, dvije opeglala
Šlaufom oprala sva kolica i sunčaju se na sunčeku
Promjenila posteljine - sve moguće user posted image
Šišala se
Šišala Luciju
Kuhala nisam...svekrva se ponudila da će ona
i za kraj ono najslađe - kupila Teni preljepi baby gym i mei tai, a Luciji kolica za bebu, sve preko oglasnika, sutra idemo po to

< Poruku je uredio Wukovarka -- 15.9.2010 16:00:53 >

clock-img

15.09.2010, 16:04

clock-img

katy mama

pencil-img

838

nista posebno ali eto...
vodila malca u setnju na drugi kraj grada,trazili neke dekoracije,poslije sam ga malo morala nosit-ledja mi otpadaju...
pa napravila sebi brzu pizzu,oprala sudje,usisala,i sad cu kod mame pa cu ostavit malog i na kavicu user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

clock-img

15.09.2010, 16:05

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ajme nikada nisam bila na ovoj temi....ali danas se moram pohvaliti jer sam::

bolesna (upala grla koja srećom prolazi zahvaljujući antibiotiku)
radila od doma od 9-13 h za posao, riješila neku frku koja je slučajno nesporazumom nastala
cijelo vrijeme visila na raji i prepucavala se (okej, to mi baš nije na ponos)
ispeglala tonu robe pa ne moram večeras

i daaaaaa......pojela samo juhu i popila 4 l vode, samo mi se pije, a nemam apetita, mora da ću odmah 20 dag smršaviti

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

15.09.2010, 16:12

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Odvela Valentina u vrtić(na dva sata),otišla po njega,oprala tri mašine veša,objesila ih van na sunce,skuhala ručak,obavila kupovinu,S Klaudiom otišla u župni ured zbog firme,odvezla nju i Antonia u školu,natrpala suđericu,promjenila posteljinu(našu)..sva sreća da sam na GO..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

15.09.2010, 19:05

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

kuvam kuruzu koju mi je sveki nabavila u vg
u zgbu niti u jednom dućanu a tako mi se klopala user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

19.09.2010, 11:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

20.09.2010, 21:42

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Odnila mm-ovo odijelo na kemijsko čišćenje, bila na pazaru u dućanu i u pošti, bacila smeće 2x, promijenila svu posteljinu / napravila krevete, oprala 3 mašine robe, 2 mašine ispeglala, oprala suđe (ručno), oribala R hranilicu, izvadila svo posuđe iz kuhinje i oprala sve police i ladice, oribala sudoper, pećnicu, radne plohe i šank, obrisala prašinu, oprala prozore u kuhinji i dnevnom boravku, usisala tapet, skuhala ručak za R i mene. I opet sam sama sa R.

Roko i Dino user posted image

clock-img

20.09.2010, 22:30

clock-img

marija0

pencil-img

874

skuvala 2 ručka, 1 za mm i mene a drugi za maloga, pomela kuću i oribala, napravila ladicu šta je mm razbio (slučajno), bila sa malim u šetnji po 2 sata ujutro i navečer (ukupno oko 5km pješke), oprala suđe (nemamo perilicu), složila robu i maloprije upalila mašinu da pere prljavu....etoo mislim da sam za danas gotova

clock-img

21.09.2010, 18:10

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Bacila smeće, napravila krevete, skuhala ručak za R i sebe, generalno očistila R sobu, presložila svu R robicu, usisala tapete, ispeglala 3 mašine robe i složila u ormare, oribala napu, mikrovalnu i sudoper, oprala mm-ove i svoje ljetne japanke.

clock-img

21.09.2010, 22:38

clock-img

marija0

pencil-img

874

ispeglala mašinu robe, napravila krevete, pomela sobu, bila u splitu sa mm vratili se u 4, u 5 išla sa malim u šetnju, oprala suđe, spremila ručak za sutra

clock-img

21.09.2010, 23:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

21.09.2010, 23:31

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: marija0

ispeglala mašinu robe, napravila krevete, pomela sobu, bila u splitu sa mm vratili se u 4, u 5 išla sa malim u šetnju, oprala suđe, spremila ručak za sutra

aha uhvatila sam te
znaci i po splitu se hoda, sta si ti mislila da te ja necu uhvatiti i saznati za to, neka neka, doces ti i drugi puta user posted image

clock-img

22.09.2010, 22:57

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Napravila krevete, ponovo oprala prozore, obrisala prašinu, oprala parkete, usisala tapet, očistila R hranilicu, očistila vrtić, skuhala ručak za R i sebe, oprala suđe, generalno očistila ugradbeni ormar u hodniku + cipelar, bacila smeće, bila na 2 banke.

clock-img

28.09.2010, 09:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

28.09.2010, 09:40

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

skuhala kavuuser posted image user posted image
kad popijem kavu idem usisati cijelu kucu, obrisati prasinu, oribati kupatilo i spremiti rucakuser posted image

clock-img

28.09.2010, 09:46

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

nahranila i presvukla T i ponovo ga uspavala da mogu u miru popiti kavu što upravo radim...user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

28.09.2010, 13:51

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Promijenila kompletnu posteljinu na krevetima, napravila krevete, oprala 2 mašine robe, stavila sušiti dio na žicu dio u sušilicu, skuhala ručak za R i sebe, oprala R hranilicu, sortirala igračke, bacila smeće, obrisala prašinu, usisala tapete.

clock-img

29.09.2010, 10:35

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Usisala sve,obrisala prašinu,oprala kupatilo,stavila kuhati ručak,objesila veš i opeglala dio veša....

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

29.09.2010, 10:45

clock-img

inesica

pencil-img

877

Uf, podsjetile ste me na ves!!!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

01.10.2010, 21:22

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Bacila smeće, bila na banku, u dm-a (mjesečni shopinguser posted image ), napravila krevete, oprala mašinu robe / stavila sušiti, ispeglala jednu mašinu robe, usisala tapet, skuhala ručak, generalno očistila kupatilo.

clock-img

01.10.2010, 22:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

11.10.2010, 21:19

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Presvukla posteljinu,usisal oprala podove,obrisala prašinu,stavila mašinu veša prati,oprala cijelo kupatilo,skuhala ručak,izvadila suđe iz perilice i stavila prljavo i opeglala jedan dio veša

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

11.10.2010, 21:25

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Cuba uvijek čitam kako si usisala tapet,prvo sam pomislila da imaš neke čudne tapete koje se usisavaju,ali sada više nisam sigurnauser posted image user posted image
Prosvijetli meuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa upalim usisivač i usisam tapetuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2010, 23:44

clock-img

marija0

pencil-img

874

napravila krevete, pomela, oribala podove, oprala prljavu robu na ruke, očistila wc, napravila ručak, bila u šopingu, u svekrve, napravila kolače....

Zadnji članci

article-img