writing-img

RE: Najbolje "provale" naših mališana!

clock-img

03.05.2010, 15:05

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Prije cca pola sata uspavala ja Noića i zaspao on u boravku (bolestan je i teško diše pa da mi je "na oku". Dođe Sami i legne do njega, mazucka ga i naravno, probudi. Kašlje Noa, a Sami ga oponaša, mališi se okice sklapaju, al brat ga zabavlja. Meni dosta, kažem S. da se digne jer mu se ne spava i da se ide igrati. Digne se on demonstrativno i kaže:"Idem ja sad dolje spavati i sad ću biti dedin, a ne tvoj!"

MAMA SA 6 ******

clock-img

03.05.2010, 15:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

03.05.2010, 15:57

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

03.05.2010, 21:01

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:37:11 >

DINO 04.09. 2007

clock-img

07.05.2010, 16:19

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Učim Hanu danas pjesmice, na tapeti je bila prigodna "Visibaba mala zvoniti je stala..." i sad govori ona "Mama, sad ću ja sama!"
i počne ona: "Visi mala baba.."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I stalno pita :"Šta se smiješ mama?"

H 07 E 09

clock-img

07.05.2010, 16:42

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

07.05.2010, 16:53

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

IZVORNA PORUKA: ejmama

Učim Hanu danas pjesmice, na tapeti je bila prigodna "Visibaba mala zvoniti je stala..." i sad govori ona "Mama, sad ću ja sama!"
i počne ona: "Visi mala baba.."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I stalno pita :"Šta se smiješ mama?"

hahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image Dobra je!!!!!user posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

07.05.2010, 16:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

07.05.2010, 20:07

clock-img

curice

pencil-img

10443

Laura nije htjela poslušati djeda i on onako iznerviran joj kaže:A i K su bolje od tebe,one me sve slušaju,a ti si prava škorpija(Laurin horoskopski znak)
A Laura će njemu na to:Daj djede ne pričaj sa mnom engleski

Mamine princeze x 3

clock-img

07.05.2010, 20:23

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: ejmama

bravo hanauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

07.05.2010, 20:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

07.05.2010, 20:45

clock-img

Anoniman

Sve tri su mi genijalne!

Hana, Laura, Anja - user posted image user posted image user posted image user posted image  cure!

clock-img

07.05.2010, 21:44

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

A ona će: daa,pa naravno da sam JAKO pametnauser posted image user posted image (al'trebali ste vidjeti njenu facu i način na koji je to izgovorila)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pametnica malauser posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 21:46

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: Mariachi

Sve tri su mi genijalne!

Hana, Laura, Anja - user posted image user posted image user posted image user posted image  cure!

user posted image user posted image user posted image user posted image to Anja We did ituser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

11.05.2010, 13:31

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

sjedne moja Iris na Thea a on jadan onako jedva izusti....Čuj mala makni se teška si ko slonuser posted image

clock-img

11.05.2010, 13:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ninolina

sjedne moja Iris na Thea a on jadan onako jedva izusti....Čuj mala makni se teška si ko slonuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2010, 13:49

clock-img

Anoniman

ne mogu nać onu temu gdje smo pisale kako naši klinci izgovaraju koju riječ...

sorry, bit ću malo OT, al moram napisat da ne zaboravim, jučer su imale baš dan za specijalne izraze user posted image

Pita mene Paulina: "Mama, kad su ono PROGNOZORIŠĆASTI rekli da će biti lijepo vrijeme?" user posted image  (prognostičari)

Elena, umjesto kompjuter, kaže kromprjuter - uopće ne znam kak to izgovori, mene podsjeća na krumpir user posted image

A Katarina je sinoć rekla da bi ona papala fronkjeksa (cornflakesa)user posted image

clock-img

11.05.2010, 14:07

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

silni su ... smijeh je lijek,a ja sma danas zdrava ko dren user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

16.05.2010, 17:19

clock-img

Anoniman

susjeda je neki dan dala Nikiju bonbon. podsjetim ga ja "sta se kaze, Niki?" okrene se on njoj i kaze: " a daaaaa... oguli mi ga!!!"

mislim da nije potrebno naglasavati da sam se toliko smijala da odgojni moment vise nije dosao u obzir.

clock-img

17.05.2010, 10:04

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

susjeda je neki dan dala Nikiju bonbon. podsjetim ga ja "sta se kaze, Niki?" okrene se on njoj i kaze: " a daaaaa... oguli mi ga!!!"

mislim da nije potrebno naglasavati da sam se toliko smijala da odgojni moment vise nije dosao u obzir.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 10:06

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

17.05.2010, 10:07

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Moja jučer govori baki "Moj muž ti peče janje, ja i on pojedmo sami cijelo janje, tebi baka neću dati"

Toj je taj njezin izmišljeni prijatelj

H 07 E 09

clock-img

17.05.2010, 10:09

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Toj je taj njezin izmišljeni prijatelj

user posted image user posted image neda baki ništa

clock-img

18.05.2010, 10:34

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

Imam i ja provalu. peruckam ja neke neke gluposti u kadi, a mali hahar iza mene u hodalici izvlaci robu iz kosare za ves i trpa u wc školjku. I pricam ja Velikoj seki ( curica od mm-a) sta  je V napravio, a ona ce meni mrtva hladna: Pa kaj  se ti buniš, to ti je predpranje, kao i na ves masini. i ja nju hvalim , nesto u stilu blago mami kad vec znas i ves masinom baratati, a ona ce na to: "ja i moja velika usta, sad bum i tebi morala vjesati ves. ajd da mi sve ovo zaboravimo"

clock-img

18.05.2010, 10:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400