u 20 tjedana 3 kile!
mislim da i nije tako strasno, uz to da nisam imala nikakve mučnine i nemam neke prohtjeve za hranom.
Jedino što pazim da jedem "donekle" zdravo.
Inače sam sklona debljanju, zato se malo više pazim.
Normalno doručak, ručak, večera u međuvremenu voće ili jogurt
Cure imate pravo, totalno sam se zarazila. Prva stvar kad dođem na posao je da prelistam forum
.
Što se tiče hrane, malo me zabrinjava jedino to što zapravo ne jedem baš zdravo! Čak se ne mogu ni prisiliti, a da vam ni ne pričam koliko mi kuhanje ide na živce - strašno!
Grozna sam!!!!
Jucer bila na pregledu, 8 tjedan(to nekak skace tam vam), kilice pale, sad sam +1.5
a jojjjj blago se vama,ja mislim da ću do kraja trudnoće nabiti 20 kila,a možda i više....sada sam u 18. tjednu i dobila sam već 6 kila,ako ovako nastavim neće biti dobro...
Udebljala sam se 17 kg... kada je beba bila stara 3 mj vratila sam se na staru kilažu, vjerujem zbog dojenja i tog napora... a onda kada je počela dohrana i manje dojenja i ja sam se počela malo debljati!!
Ja sam se u prvoj trudnoći sa kćerkicom udebljala svega 8 kila.Prije trudnoće imala sam 56 kg, a rodit sam išla sa 64. Međutim iz rađaone sam izašla sa 55 kg. Sada nakon 4 godine čekam i drugo dijete i sada sam u 32 tjednu i dosad sam se udebljala 8 kg al ja uopće nepazim na to šta jedem ni kada jedem. Kad sam gladna jedem ono čega se zaželim. Isto tako sam radila i u prvoj trudnoći. Iako bi sada trebala pazit na prehranu jer sam dobila trudnički dijabetes, al kad je to tako teško....Zar se isplati odricat se nečeg finog i gladovat, a kile će se s vremenom ionako same počet topit....
Melo dobrodošla!
Ružo, hvala na dobrodošlici.
Evo i moja kći se zahvaljuje koja sjedi kraj mene i jedva gleda
Pridruži nam se u bircu Melo!I ljubni nam malenu!
Vrlo rado, a malena je evo napokon zaspala i meni dala malo mira da se opustim...
Ja sutra dam izvjestaj...po mojoj vagi +2kg do sada
JA 2KG PO MJESECU
Ja sam inace sklona debljanju...ali za sada je super...u tri mjeseca 2 kg..ali brzo se to okrene he he
Prva 4 mjeseca sam dobila 6 kg, a sad već 5 tjedana ni grama.
tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, 4 mj. 6 a ostalo 3 kg.
Prva trudnoca 8 kg, sa 57 na 65 kg, s tim da sam prva 4 mjeseca smrsavila 4 kg jer sam strasno povracala, iz rodilista sam izasla u svojim rebama, to je bilo prije 13 godina. Sad mi je 37 god, 19 tjedana sam trudna i udebljala sam se 1 kg, sa 58 na 59 kg, nemam mucnine, ali ni apetita, jedem zato sto znam da moram
.....Ima jos vremena za udebljati se..... ali ipak se nadam da necu......
Evo me na prozivku,
35.tj. u plusu sam 10kg!
Za sad sam zadovoljna...
-Tagore-