Zadnji članci

Batine djeluju - i upravo je to problem
Udarac može zaustaviti ponašanje u sekundama. Ali zaustavljeno ponašanje nije isto što i naučeno ...
Odgoj i razvoj

Je li ljeto pravo vrijeme za odvikavanje od pelena?
Ljeti je toplo, dijete je puno vani, a može biti i golo, pa ima manje lokvica za brisanje i manje...
Odgoj i razvoj

svatko tko ima dobro srce,dušu ima u meni frenda za cijeli život.
, rado bih te upoznala
, Puli, Lelo, Bumbika, Maje, Svegre...i one cure koje su bile kad sam se tek uključila i nikako se skinut s kompića(mislim da me kužite
)a Elena a jooj puno vas ima, tikica ( jedva čekam posjet Istri), Fiona, Troubled ..i onda su tu neke cure koje su mi ok i jako bi ih voljela upoznat Žaba, m600( iako bi voljela da promjeni nick
), kika( tu si mi blizu pa ću te upoznat, sigurna sam), Candy, cvrčak, Pufna..a stvarno puno vas ima i znam da sam nekog zaboravila..uglavnom rado bi vas sve upoznala
baš si me obradovala. Pošto me nije bilo na RR-u neko vrijeme tako mi je u srcu ostala stara ekipa, nekih više ni nema na RR, zato bi ih baš voljela upoznati...Megica, Dea... ne znam gdje je Elena...Kokitu naravno, Ružu, Svegru, Tihu, Mirnu koju je vjerovali ili ne na početku jedina odgovarala na sve moje poruke jer se činilo da smo same na RR nas dvije