cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Koga bi željeli upoznati sa raje?

clock-img

27.05.2009, 19:40

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ove cure koje sam upoznala su stvarno super! Sve vas volim. user posted image
Od onih koje nisam, željela bih upoznati Dominik jer mi djeluje jako zabavna i vedra, zatim Candy jer mi djeluje nekako blizu a daleko. Također bi željela upoznati i Ružinu tavicu! user posted image user posted image user posted image  
Naravno da bih vas sve voljela upoznati ali eto izdvojila sam neke koji su me se dojmili.user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

27.05.2009, 20:09

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

sve su mi super i sve bih htjela upoznati, mislim one koje nisam!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

27.05.2009, 20:19

clock-img

mamice

pencil-img

2424

ja bi htjela sto vie cura upoznati s raje-user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

27.05.2009, 20:21

clock-img

dami

pencil-img

2750

nekako me više vuče upoznati cure koje su mi bliže po mijestu stanovanja jer mislim da bi možda nastavile druženje i van rr. inače sam zato da se upoznam sa svakom da mogu.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

27.05.2009, 20:28

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Neke "stare" ringerajke koje jos ne znam (iako se osjecam skoro kao da ih znam godinama user posted image ), npr. Ruzu, Ivu Pivu, Koku, Candy... A od novih novu mamu, curice, mariolu ali i druge koje jos ne znam...

clock-img

27.05.2009, 21:00

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Neke sam upoznala,a najviše me još zanimaju Lady, Iva piva,Piggy,Puli,Fiona,Mariachi,troubled....

Ima ih dosta ali tko će sve nabrojati....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

27.05.2009, 21:02

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Upoznala sam Zvrkicu i cura je super, ali iskreno voljela bi sve cure upoznati jer svaka je posebna na svoj načinuser posted image
Da idem nabrajati nebi imalo smisla jer bi to potrajalo.

clock-img

27.05.2009, 21:04

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Svoje zagrepcanke sad vec skoro sve poznam, pa cak i neke iz okolice user posted image

A ovo ljetu cu imati priliku upoznati i nase istrijanke, nadam se sve i bas se veslim tome user posted image  user posted image  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

27.05.2009, 21:10

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Puno sam ih upoznala, ali mislim da ih još više nisam. S nekima sam "frendica" na FB, pa i samim time što ih vidim na slikama imam osjećaj kao "da ih poznajem". Voljela bih vas upoznati što više i nadam se da hoću, koliko toliko. Naravno, ima jedna draga forumašica (prepoznat će se) koju bih JAKO željela upoznati, a nadam se da i hoću uskoro user posted image .

Evo već je ovo ljeto prilika (ovisno gdje ću i hoću li na GO) da upoznam neke user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

27.05.2009, 21:13

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

a od onih koje neznam jos-lady i martu mada se cujemo

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

27.05.2009, 21:14

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ove cure koje sam upoznala su stvarno super! Sve vas volim. user posted image
Od onih koje nisam, željela bih upoznati Dominik jer mi djeluje jako zabavna i vedra, zatim Candy jer mi djeluje nekako blizu a daleko. Također bi željela upoznati i Ružinu tavicu! user posted image user posted image user posted image  
Naravno da bih vas sve voljela upoznati ali eto izdvojila sam neke koji su me se dojmili.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ovo dobis kavu i mineralnuuser posted image a vedra he he uz mene je mm propusio pa...ali evo prestao opet tak da je ocito u njemu problemuser posted image ...ja nisam nikoga upoznala ali naravno htjela bi upoznati ivanu(aaaaa) jer mi je osobno pokusala pomoci oko krstitki sto nije mala stvar...zabu (nadam se da zna zakaj-jedan od razloga prva mi poslala pp), tikicu jer sam ju prvu uocila u mojim pocecima raje...fionu,m600 i nelly jer su najzgodnije cure na rr (ostale nek se ne ljute ukusi su razlicitiuser posted image ), novamama (jer ne voli djeliti savjete a uvijek ih podjeli - trebala bi cesceuser posted image ), pikachu da joj se osobno mogu ispricati zbog nesporazuma, zvonki jer djelimo istu "mrznju"user posted image ...kad nahranim doru sjetim se josuser posted image

clock-img

27.05.2009, 21:15

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

dominik ja sam u zg,mozemo na kavuuser posted image

clock-img

27.05.2009, 21:16

clock-img

curice

pencil-img

10443

Ne znam još nikoga-ovo ljeto će mi se nadam se pružiti prilika da upoznam Puli i Troubled,a mm mi je obećao da ćemo doći i u zg na okupljanje-pa živi bili i vidjeliuser posted image

clock-img

27.05.2009, 21:17

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: ivanaa

dominik ja sam u zg,mozemo na kavuuser posted image

ma sve moze ako nazovete odmahuser posted image kaj na pola puta se nadjemo?user posted image   s obzirom na sunce ak krenemo u 7 oko 9 smo na kavi

clock-img

27.05.2009, 21:19

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

user posted image user posted image cujemo se na pp pa se dogovorimo,mozemo skupa i do Mate pa ga zkibiciramo za krstitke

clock-img

27.05.2009, 21:25

clock-img

dominik

pencil-img

7965

sredila krstitke u samoboru...moja seka ce biti kuma...kumovi su treutno u gabuli pa da ih previse ne opterecujem obvezama a i kaj ce mi kumovi bez loveuser posted image sala naravno jer moja seka nema ni za burekuser posted image ...a da ne skrecem sa teme ovaj vikend smo u zg pa...

clock-img

28.05.2009, 00:12

clock-img

Cybermama

pencil-img

239

a ja ne znam nikoga user posted image  a volila bi vas sve upoznat,sve ste mi daleko

clock-img

28.05.2009, 00:17

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Upoznala sam vas puno i sve ste mi  user posted image

Ne bih nikoga izdvajala, jer ste mi jednako drage,samo sam s nekima dosta bliža

A voljela bih vas sve upoznati, ipak smo mi tu jedna velika obitelj user posted image

clock-img

28.05.2009, 00:21

clock-img

kitty

pencil-img

3260

lady3,tikicu,kiku.....
ma sve bi vas voljela vidjetuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

28.05.2009, 08:46

clock-img

plavka

pencil-img

1608

niti ja još nisam imala čast nekog od vas upoznat po sličkama vidim da vam je bilo ljepo na roštilju!!!

clock-img

28.05.2009, 09:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.05.2009, 09:13

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Svoje zagrepcanke sad vec skoro sve poznam, pa cak i neke iz okolice user posted image

A ovo ljetu cu imati priliku upoznati i nase istrijanke, nadam se sve i bas se veslim tome user posted image  user posted image  user posted image

iz okolice jel....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

28.05.2009, 09:14

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Mislila sam na Lady...ne umisljaj si user posted image  user posted image  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

28.05.2009, 09:15

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

evo, opet "fajer" user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

28.05.2009, 09:17

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

šta mene spominjete ovdjeuser posted image prosvijetli me Tikice,mozak mi još nije proradio,treba mu vremena da dođe k sebi...user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Zadnji članci

article-img