writing-img

RE: dalmatinke i dalmatinske neviste

clock-img

30.11.2009, 14:47

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: osobno

skoro kao i ona...user posted image

cuj nje sto se javlja, metar i sumska jagoda user posted image

pa nećemo se sad vriđat...imam bar metar i onu jagodu iz uvoza...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

30.11.2009, 14:48

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Milana dobila sam pp, cim Kiki se probudi saljem ti nazad broj posto gospodjica spava na meni user posted image

clock-img

01.12.2009, 09:41

clock-img

nancy

pencil-img

2045

evo i mene opet.dosao je novi mjesec a s njim i novi MB tako da me calli ne moras zvat,vidit cu ja kad se vi dogovorite.meni pase svakakouser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

clock-img

01.12.2009, 10:41

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

cuj nje, ne moram je zvati, pa da znas dobro si se sjetila, mogla si ti koji put mene nazvati user posted image

clock-img

01.12.2009, 10:54

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu....

clock-img

01.12.2009, 10:56

clock-img

Anoniman

veki ja mislim da bi stvarno bio red, ako nista imaces kome da se izjadas za doticnu user posted image , da razmenimo iskustva user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 10:58

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST

hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu....

a bas si i ti iz splita user posted image

clock-img

01.12.2009, 11:00

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

he he he...istina Nellyice.....baš razmišljala kako je to puno lakše jer svoje više ne želiš opterećivat, prijateljice te baš i ne mogu razumit jer nemaju dicu, a najbolji tj. najobjektivniji će ti  dati savjet netko ko nije u doticaju s njima user posted image .... he he he....Jel dolazite sigurno?

clock-img

01.12.2009, 11:00

clock-img

Anoniman

pa bas si plavusa, zar joj ne vidis u nick-u?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 11:02

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

pa jesan, ka......

clock-img

01.12.2009, 11:02

clock-img

Anoniman

he he he...istina Nellyice.....baš razmišljala kako je to puno lakše jer svoje više ne želiš opterećivat, prijateljice te baš i ne mogu razumit jer nemaju dicu, a najbolji tj. najobjektivniji će ti  dati savjet netko ko nije u doticaju s njima user posted image .... he he he....Jel dolazite sigurno?

vidis kako isto razmisljamo user posted image user posted image meni odgovara sledece nedelja, ja se nadam da ce me devojke cekati i da se nece ranije izdogovarati user posted image a i moram dobro sve da isplaniram, posto sam ja u k. starome, pa da mm doveze, a on radi, ali se nadam da ce imati neki slobodan dan...eeeee sad se setih, cure jel moze u sledeci utorak, mm je slobodan ceo dan pa ce moci da mi bude sofer????user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 1.12.2009 11:03:41 >

clock-img

01.12.2009, 11:08

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: Nellyca

pa bas si plavusa, zar joj ne vidis u nick-u?? user posted image user posted image user posted image

nikada se nije javljala ni za kafe, niti za ista drugo, mogu i ja napisati da sam iz durmitora, mislim da Neco nije do mene user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 1.12.2009 11:09:46 >

clock-img

01.12.2009, 11:56

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

hm.....kakav je sad ovo napad? javljala sam se za kavu jednom i to lani....al dobro,, ako sam nepoželjna, bolje da ne dođem.....

clock-img

01.12.2009, 11:58

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

joj vjeverice nisam tako mislila user posted image
vise si nego dobrodosla i evo ja jedva cekam da te upoznam, samo kazem da nisam znala da si i ti iz splita, to je sve user posted image
sve ok sada ?user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:01

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

pa o vjeverici nemos nista znati kad nista se i nevidi...
bas super vi iz dalmacije ima vas puno.....

clock-img

01.12.2009, 12:08

clock-img

Anoniman

Veki nije cally nista lose mislila, pogresno ste se razumele, videces da je ona i vise nego druzeljubiva osoba user posted image user posted image user posted image
i naravno da ces da nam se pridruzis, moramo da se izjadamo jedna drugoj i odmah ce ti biti jos draze sto si dosla i izbacila sve iz sebe user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:01

clock-img

osobno

pencil-img

2730

je li vridi onda idući utorak? ili da tražimo novi date?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

01.12.2009, 13:01

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

dobr...ma i ja sam prenaglila, nije mi baš neki dan pa.......ma sve ok!!!!! virujem ja da ste vi super! jedva čekam da se ispričamo....iako, sve je drukčije u virtualnom svijetu...valjda sam zato i i izbjegavala kave user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:02

clock-img

Anoniman

ja bih sledeci utoraaaakkkk!!! user posted image user posted image tad znam da je mm slobodan da mi bude sofer user posted image , samo da mu nesto na poslu ne promene u zadnji cas user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:02

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

znaci sledeci utorak, u jokera na krovu, samo jos ostaje vrijeme ????
user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:03

clock-img

Anoniman

hmmm, vreme...moze oko pola 3-3???

clock-img

01.12.2009, 13:03

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

dobr...ma i ja sam prenaglila, nije mi baš neki dan pa.......ma sve ok!!!!! virujem ja da ste vi super! jedva čekam da se ispričamo....iako, sve je drukčije u virtualnom svijetu...valjda sam zato i i izbjegavala kave user posted image

ma kod nas je u stvarnom svijetu samo jos blesavije nego u virtualnom user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:05

clock-img

Anoniman

ma kod nas je u stvarnom svijetu samo jos blesavije nego u virtualnom user posted image

bas tako user posted image user posted image user posted image user posted image ja se bas veselim sto ce nas biti tako puno user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:12

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

znaci :
datum :    8.12
vrijeme:     15 h
odgovara li svima? user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 1.12.2009 13:13:44 >

clock-img