Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.
11.02.2011, 08:34
Ninaa
7487
Je prvi a nadam se i zadnji
29.03.2011, 00:45
mamit
51
On meni prvi a i ja njemu prva nevjerovatno ali jest tako.Uvjerila sam se sama u to preko raznih stvari.U pocetku smo bili pravi amateri a sada smo ekstraa uzivamo i ako sam 9 mjesecu trudnoce.
29.03.2011, 01:41
Noblica
92
Nije bio prvi, a bome nece biti ni zadnji
29.03.2011, 09:04
mariola
19496
IZVORNA PORUKA: Noblica
Nije bio prvi, a bome nece biti ni zadnji
29.03.2011, 09:50
mariwa
217
Moj muž je meni prvi!!!! I posljednji!!
02.08.2011, 08:34
marsupilami
24
meni je moj muž bio prvi, ne mogu zamisliti da bih bila s nekim drugim osim s njim i ja sam njemu prva , doduše nismo mogli čekati brak iako bih i to voljela, bili smo u vezi već godinu i pol kad smo se na to odlučili, inače da nisam od prvog susreta znala da je on taj i da ne želim nikog drugog ne bi se ni tad dogodilo.Pokušavali smo nekoliko puta onako, nismo stvarno znali što da i kako da radimo pa bih mu se smijala stvarno je bio smotan, ma to je bilo urnebesno, mene je bilo strah ali i njega je, ja ne znam što mi je bilo ali kad smo napokon uspjeli i kad sam vidila krv ja sam ga ošamarila, tad smo se odvalili smijati pola sata, i sad kad se sjetim kako se tresao ne žalim ni malo zbog toga što nisam bila prije s nekim drugim , mogu samo biti najsretnija na svijetu što smo se dali i darovali jedno drugome i nikome više, nema veće ljubavi, iskreno da je on bio prije mene s drugom ne bih nikada pristala ni biti s njime jer mi je to jako važno a kamoli imati nekoga tko je bio tuđi, nikada,nekima je to smiješno i staromodno ali bitno je da ja znam koliko je to vrijedno i rijetko i neprocjenjivo,sad kad smo u braku situacija je bolja nego očekivano sad je doktorirao u krevetu, zajedno smo otkrili te stvari i sad ih s ljubavlju dijelimo i čekamo da naša ljubav urodi plodom, jer ljubav je jedina stvar na svijetu koja kad se dijeli, ne rasipa se, nego umnaža i povećava
03.08.2011, 00:00
mamacita
1874
Meni moj nije prvi, ali zato je drugi!!! Ima i to svojih cari, i naravno, da ni ja svome nisam bila prva. Sta je sada vazno je to da smo i on i ja zadovoljni u krevetu jedno s drugim do kraja naseg zivota!
18.08.2011, 08:38
pakić
961
i meni je moj prviiiii i jako mi je drago zbog toga. Ja sam mislila da nema više takvih kao ja...
26.12.2011, 13:40
sretnabeba4
366
prvi nije, a dal će bit zadnji Bog zna ja neznam!!!:)