cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najljepša imena za djecu

clock-img

02.02.2011, 23:38

clock-img

malla

pencil-img

56

user posted image  - Marlen,Elena,Timea,Hanauser posted image ,Lana,Lucija,Isabeluser posted image ....

user posted image  - Noah,Lukasuser posted image ,Leon,Davide,Danijele,Danijel,Mikele,Gabrijel...

ali od svih tih imena mom dragom se svida jedino Elena...a za user posted image  Alan ali meni nikako user posted image

* moj misic Matias nam je doso 14.7.2011. *

clock-img

19.02.2011, 23:33

clock-img

katyboom

pencil-img

1

Gabrijel....user posted image

Paula....user posted image

clock-img

19.02.2011, 23:47

clock-img

premija

pencil-img

159

Ian user posted image

Tia user posted image

Ali ipak prvo pa muško user posted image user posted image user posted image

05.03.2011. u 1h rodio se naš frajer IAN..

clock-img

10.03.2011, 13:20

clock-img

maruska04

pencil-img

1

Imam sina zove se Karlo a sada neznamo još što ćemo dobiti, za muško mi se sviđa Dominik i Leon a za curicu Klara, Antea i Mia. Nemožemo odlučiti

clock-img

23.03.2011, 11:14

clock-img

sretnabeba4

pencil-img

366

ja i MM volimo imena koja nisu uobičajena. Tako( vidi se u potrpisu) imenujemo djecu s nečim posebnim..u slučaju muškog imena ubacili smo dodatak C, a djevojčica je isto dobila neobično ime kojeg još u našem kraju nije bilo...sad svi poludili za imenom Hana...I sad očekujemo četvrtu bebicu, koju isto nećemo zakinuti imenom pa će se user posted image  zvati Janick, a user posted image  Amelie.user posted image

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

clock-img

29.03.2011, 09:59

clock-img

mariwa

pencil-img

217

user posted image Ema, Klara, Karla.. user posted image Karlo, Marko..

clock-img

16.04.2011, 20:57

clock-img

alessia

pencil-img

51

Mi smo nakon duuugo premišljanja odlučili...Dominika imamo a novi dečkić bit ce Matej...jednostavno kad je Domi izgovorio da ce mu braco bit matej,,znali smo to je touser posted image

clock-img

30.04.2011, 21:14

clock-img

pea06

pencil-img

9

user posted image Ema

user posted image Luka

clock-img

14.05.2011, 13:38

clock-img

baby_paris

pencil-img

4

user posted image  natali, dorea
user posted image  david, oskar tj. oscar

ovo Oscar nam je jučer sinulo i...usudila bih se reči; sjelo. Što mislite o tom imenu?
Pročitala sam cijeli ovaj forum i mislim da ga se nije niti jednom spomenulo (sorry ako griješim).

clock-img

29.06.2011, 20:09

clock-img

anastassia

pencil-img

42

IZVORNA PORUKA: Laila

Ja imam user posted image Rafaelu i user posted image Mihaela i sad cekam 3 bebicuuser posted image   i dvoumim se izmedju Mihaela ili Gabriela...
Sto vi kazete?

p.s. Naravno ostajem vjerna andjelimauser posted image
pozdrav svima!!!user posted image

Prekrasno! Moj se sin zove Gabrijel (to mi je najljepše muško ime na svijetu) i čekamo drugog dečka. Ja sam za Samuela, a moj muž za Mihaela.. Vidjet ćemo!

Gabrijel 01.01.2010. g. <mamin anđel 1>
Mihael 09.08.2011. <mamin anđel 2>

clock-img

26.07.2011, 08:42

clock-img

goga_vk

pencil-img

16

Mi imamo user posted image Lauru, user posted image Luku...a sada okečujemo treće.
Ako bude user posted image  biti će definitivno Dunja, a za user posted image  dečka postoji mogućnost Lovro, ali nije još 100 % sigurno (svi se potajno nadaju da će biti cura user posted image ). Ja sam se odlučila za muško ime, jer bi da i ovo treće bude na L.....ali mm je odlučio da bude Dunja, a i meni se sviđa.

< Poruku je uredio goga_vk -- 26.7.2011 8:43:20 >

Sunce moje to si ti , dar sa neba navjeći ;)

clock-img

26.07.2011, 09:20

clock-img

Hubertica

pencil-img

281

user posted image - Šimun, Roko, Rafael
user posted image - Korina, Bruna, Dora
Evo ovo su imena koja su nam u užem izboru ali nikako definirati jedno muško i jedno žensko ime  da kažemo da je to to, a samo je pitanje dana kad će nam stići mali smotuljak i saznanje je li user posted image ili user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

clock-img

28.07.2011, 15:47

clock-img

Cmelica

pencil-img

48

Za user posted image razmisljamo o Noah, a za user posted image mi se sviđaju Uma, Julia, Helena samo da je ne zovu Lenauser posted image

clock-img

28.07.2011, 19:47

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

Meni se za user posted image sviđaju Josip, Šimun, Rafael, Danijel, Samuel, Gabrijel, Kristijan a za user posted image Elena, Gabrijela, Tončica user posted image , Eva, Melina...ako 2. bude sin bit ce sigurno Josip....

clock-img

13.08.2011, 11:10

clock-img

karlita

pencil-img

17

user posted image Ema, Nora
user posted image Vito

clock-img

25.08.2011, 12:23

clock-img

malicka

pencil-img

23

user posted image - trebala je biti Lucija (ali se ispostavilo da je dečko)
user posted image - najvjerojatnije Matej (ali nismo još definitivno odlučili jer su u igri Karlo, Petar, ...) user posted image

clock-img

25.08.2011, 15:33

clock-img

medoKartonski

pencil-img

209

Mi smo imali samo muško ime user posted image Ante user posted image , no ...nije pišonja koliko je doktorica uspjela primjetiti zadnji put na UZV-u ... e sad trebamo smisliti žensko ime ... Mužu se sviđaju Laura,Ivona,Ana,Petra, e sad meni su sva ta imena ljepa , ali 95 % curica iz sela koje su se rodile ove ili unazad dvije godine se tako zovu ... tako da ja i nisam nešto previše sretna s tim imenima. Meni su ljepa neuobičajena imena, na prvom mjestu Morena, koje se njemu nikako ne sviđa ... on bi neko NORMALNO ime :( Sva sreća pa imamo još cca 4 mjeseca za odgonetivanje

Ne provodite život s osobom s kojom možete živjeti, već s onom bez koje ne možete ... Marijo <3

Naša mala čudo( višta ) ... Iva <3 Rocky

clock-img

31.08.2011, 18:02

clock-img

anči123

pencil-img

2

veliki pozdrav svim forumašicamauser posted image user posted image
user posted image joj moram s nekim podilit šta me muči
nekima od vas sigurno će biti komično, a ostalima čak i tragično da mužić i ja još nismo smislili ime za bebicu, a ona samo što nije došlauser posted image   jesam spomenila da sam u 38 tj.user posted image a joj već me to i frustrira, čini mi se da bi lakše izabrala ime za kakvu životinjicu. imamo dječačića Mihaela, a sad ne ne znam šta nosim(što dodatno otežava) nadamo se da kad vidimo bebicu da ćemo znat. za sad razmišljamo o user posted image zrinka, katja,katarina,korina, a  za user posted image duje, antonio, vid
user posted image i da naravno, šta se sviđa meni ne sviđa se mužu...i obrnutouser posted image

clock-img

31.08.2011, 18:41

clock-img

anči123

pencil-img

2

dao

IZVORNA PORUKA: mrzli

nama neka tradicionalna imena ne dolaze u obzir a kamoli dati neko ime po članovima obitelji. zamisli npr. da daš ime Željko? il Želimir? ili Dražen? a klasik rvacka imena tipa Anto, Mato il neka slična čobanija ne dolazi u obzir. odma se sjetim nekih čelavih, prekvarcanih čobana sa mercedesima iz kojih trešti cajkušana. ovo Luka, Roko isto ne dolazi u obzir. ima ih ko pljeve. svaki drugi klinac u parku je Luka, Roko, Marko a i oni vuku malo na reketarska imena. ok nisu ko Mijo, Mirko al opet nisu ni puno bolja. a najgore mi je kad netko tko ima klasično ličko/ercegovačko prezime djetetu da ime Leonarda il Antonio. toliko o pretencioznosti. pa prije bi joj dao Micika il Blaženko. ona isto popularna rvacka imena iz 90ih tipa Zdeslav, Mislav, Petar-Krešimir nikako. al nikako. ni pod razno. odma se sjetim Rojsa i ostalih velikih i poštenih rvata iz njegovog miljea. muško -Jura. totalno kul. žensko nismo ni tražili jer znamo bu tintilinić.

user posted image user posted image user posted image ovo razmišljanje me baš brobudilo i dobro nasmijalouser posted image
ni ja nisam za to da se ditetu daje ime po nekome starijem iz familije, to je pod br. 1, a drugo, onaj koš s imenima tipa ante, mate, pero, šime, đuro, pave, jure i sl. triba zaobići u širokom krugu jerbo triba mislit na budućnost tog diteta. triba mislit na to da se slaže uz prezime ali i uz imena braće i sestara ako ih ima... i dakako da da možeš priko cilog parka dozvati imenom a da to zvuču normalnouser posted image
u isčekivanju sam bebice i mm forsira ime Vid i ok, odlučila sam razmisliti o tome i tako na glas izgovorila (da "čujem" slaže li se s imenom 5-to godišnjeg mi sinčića koji je bio kraj mene) VID I MIHAELuser posted image a dite me pita: što da vidim mamauser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2011, 20:29

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

anci... ovo je predobrouser posted image user posted image .

Sretno vam u odabiru imena, ja i mm smo si olaksali te muke s time sto smo i on i ja se odlucili za Biblijska imena... tako je i bilo, naravno ona malo normalnija, no da su prastara, to svakako jesu. Sto ljudi sto cudi.

clock-img

08.09.2011, 16:39

clock-img

malabebalena

pencil-img

34

user posted image  Lena, Ena, Leona, Mihaela
user posted image  Luka, Noa, Kristijan

clock-img

19.09.2011, 20:38

clock-img

majap

pencil-img

16

bok ja sam nova user posted image , kako vam se sviđa Maja Lena za curicu,a Mark Anthony za dečkićauser posted image

clock-img

19.09.2011, 21:01

clock-img

inesica

pencil-img

877

IZVORNA PORUKA: majap

bok ja sam nova user posted image , kako vam se sviđa Maja Lena za curicu,a Mark Anthony za dečkićauser posted image

Ovo zensko nije lose, iako ja volim jedno ime, a ovo za deckica mi je bas pretjerano :(

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

20.09.2011, 11:07

clock-img

natali2610

pencil-img

323

user posted image Kala
user posted image Adrian

clock-img

20.09.2011, 18:21

clock-img

majap

pencil-img

16

Kala mi je divno imeuser posted image , a ja vam volim dva imenauser posted image , ako netko ima koju ideju slobodno se uključite user posted image