writing-img

Pomozite 

clock-img

08.02.2014, 17:48

clock-img

Panonka

pencil-img

1

Ako bude user posted image znamo koje ime cemo dati, ali za user posted image nikako da se odlucimo.... Zivimo u njemackoj, tako da neka imena automatski moramo prekrizit, jer bi ih njemci strasno ruzno izgovaraliuser posted image , nprm
Bernardica / Bernarda

Ne svidjaju mi se bas ova moderna i cesta imena.

U uzem izboru su trenutno:

Tihana
Vita
Jasna

Sta mislite? Koje vam se svidja i zasto?

clock-img

08.02.2014, 18:19

clock-img

chipa

pencil-img

62

Od ova tri najljepse mi zvuci Vita user posted image

Nadam se da cete se uspjet odlucit user posted image

Sretno user posted image

Mamma ljubavi moje Ro 23.07.2012
Mamma princeze malecke Re 14.11.2013

clock-img

08.02.2014, 19:50

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

I moj glas ide za Vitu..
Ak ikad dobijemo user posted image sigurno
će biti Vito/Vita user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

clock-img

17.02.2014, 17:08

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

čitam svoje postove od prije (nekoliko godina:) i gledam kako nam se neka imena mjenjaju s vremenom, a neka pak ostaju favoriti godinama...
obzirom da ovaj puta po prvi put znamo što nosim razmišljamo samo o imenima za curu... i vidim da je Lucija još od Gregorovog izbora bila među favoritima, ostala i kad se trebao Teodor roditi, a i sada je tu :)
ipak mislim da ni sada neće "pobijediti" nekako nam je sad skoro pred kraj Katja iznenada "sjela" svima kao br. 1 i mislim da je izbor završen... dakle kao što i u potpisu piše... svi čekamo Katju user posted image .... a možda ipak na kraju dođe Lucija user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 12.3.2014 2:37:15 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

20.02.2014, 09:03

clock-img

Tink

pencil-img

366

user posted image mi i dalje nemamo ime, nikako i nikako se složit...ne želim opet popustit user posted image luda sam...

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

clock-img

21.02.2014, 08:39

clock-img

Ulala

pencil-img

131

Curkee...Evo da se i ja javim ovdje ali samo sa prijdlogom i da cujem kako vama zvuci...Jos uvijek neznamo sto cemo dobiti(NEK JE ZIVO I ZDRAVO)u Pon.na pregledu cemo valjda saznati ako opet nebude pupcana oko nogu user posted image Za slucaj da bude curica nazvali bi ju NIA LEONIE, jendostavno mi je predivno ime i nezelim s eodreci niti jednog.Nia oznacava sjaj i svjetlo koje ce donjeti u nas zivot, a Leonie znaci Lav a bit ce lav posto je termin u 8mj. user posted image Što kažete? Za decka jos nismo izabravi za sada su nam Ivano i Gabriel...

clock-img

11.03.2014, 23:31

clock-img

Romanall

pencil-img

3

Rita i Nera te Niko i Vid

clock-img

24.03.2014, 14:04

clock-img

ilijanaa

pencil-img

1

meni se sviđa Josip...

clock-img

16.04.2014, 12:35

clock-img

Bast

pencil-img

8

Došo prij nepunih mjesec dana naš mali dečko... Frajer čupavi... Mama zaključila da je roker... Pa mu dala ime Lenny... user posted image

clock-img

20.05.2016, 15:37

clock-img

Mama Lina

pencil-img

11

Meni su lijepa ova muška imena: Toma, Igor, Noah, Maro (s kratkim "a", ne dugim)....imena za curicu..hm..ima ih heheh volim kratka npr. Lena, Eni, Ani, Mei, Ema, Ena itd. a od dugih ženskih imena najljepša su mi Antona i Maruška user posted image

clock-img

06.11.2018, 11:37

clock-img

gorici

pencil-img

4

princeza ELENA - ELEgantno ime sa prekrasnim značenjem..nježno i lijepo ime za našu djevojčicu user posted image

clock-img

13.11.2018, 12:36

clock-img

vinkob21

pencil-img

1

Elena se i nama jako sviđa - prekrasno ime!!!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2018, 11:02

clock-img

gorici

pencil-img

4

ali od svih tih imena mom dragom se svida jedino Elena...SLAŽEM SE :-)))user posted image