cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najljepša imena za djecu

clock-img

17.08.2010, 22:53

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: keiko

koju ocjenu bi dobilo ime Marin? recimo od 1-5.

Da mi se suprug tako ne zove, zvao bi mi se sin, stoga je moja ocjena +5user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

17.08.2010, 23:16

clock-img

Monica

pencil-img

1360

5 i to velika i od meneuser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

clock-img

18.08.2010, 13:22

clock-img

Kika8

pencil-img

59

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  5+!
Sve osobe koje poznajem sa tim imenom su pozitivne!
Prije 10tak dana se rodio još jedan mali Marinuser posted image , jučer sam ga bila vidjet
i on je presladak i jako dobar!
Samo papa, spava, smije se i dobro zaplače tu i tamo!

clock-img

24.08.2010, 14:41

clock-img

Tink

pencil-img

366

Marin je predivno ime, ali to mi već brat nosi! Ja već sad muku mučim a još imam ohoho do tog dana!

clock-img

29.08.2010, 11:33

clock-img

maminangel

pencil-img

773

Slažem se,Marin je super ime... Moja curka se zove Sofia,ako opet rodim user posted image  bit će Mara,a ako bude user posted image  onda Gabriel,,još neznamo user posted image

clock-img

29.08.2010, 11:58

clock-img

mama deja

pencil-img

245

nas kum je marin i strasno je pozitivna osoba,nekako mi se cini da sve mucimo muku sa muskim imenima,mm i ja smo za prvog sina kao iz topa odabrali da bude Aleksandar,ali sad za drugog nikako da se dogovorimo,a vrijeme nam cuuuriiii

clock-img

04.09.2010, 13:53

clock-img

pakić

pencil-img

961

Meni je lijepo ime Adrian, ili Gabrijel

Patrik i Kiki, moja dva sunca

clock-img

04.10.2010, 10:52

clock-img

naša beba

pencil-img

43

kako vas se sviđa ime assia???   razmišljamo o tome za našu curicu... :)))user posted image

clock-img

04.10.2010, 10:57

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

glavno da se tebi i tm sviđa.drugi nisu važni

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

04.10.2010, 10:58

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Zvuči izmišljeno...ja volim neuobičajena imena,al ne volim ta izmišljena.Ovo nisam nikad čula.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

04.10.2010, 11:00

clock-img

naša beba

pencil-img

43

hmmm... ili možda rahela... joooj... mislim da si budemo mi još 100 put premisli do rođenja našeg anđelčića... user posted image

clock-img

04.10.2010, 11:03

clock-img

naša beba

pencil-img

43

zvuči mi dobro i nije izmišljeno... ima ih dosta i HR... a i meni zvuči malo... neobično... al lijepo.. pa zato bi sad opet nešto drugo..... i vi ste imale problema kod izbora imena???   user posted image

clock-img

05.10.2010, 15:02

clock-img

VIGUC

pencil-img

53

Assia-meni je to prekrasno,ja sam razmisljala o tom imenu ...user posted image

clock-img

05.10.2010, 16:59

clock-img

sanja_lica

pencil-img

4

assia je lijepo i meni neobično ime...ali ja volim neobična imena...user posted image

clock-img

05.10.2010, 17:12

clock-img

sanja_lica

pencil-img

4

a kako vam se sviđa ime emmauser posted image

clock-img

05.10.2010, 17:20

clock-img

maja

pencil-img

6000

IZVORNA PORUKA: naša beba

kako vas se sviđa ime assia???   razmišljamo o tome za našu curicu... :)))user posted image

user posted image user posted image user posted image oprost, ali meni je totalna koma, kao Azija

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

05.10.2010, 17:26

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: naša beba

user posted image user posted image user posted image oprost, ali meni je totalna koma, kao Azija

meni je predivno,ako budem imala curicu tako će se zvatuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

06.10.2010, 08:41

clock-img

naša beba

pencil-img

43

emma... meni se sviđa... i mi smo to imali na popisu... teško je odlučiti se za ime... niako da neđemo ono pravo.... :))))   možda odlučimo tek kad je vidimo pa ćemo tek onda znati koje joj najviše paše... user posted image

clock-img

06.10.2010, 08:49

clock-img

ELENA35

pencil-img

881

meni je bedasto što npr.ako mi se neko ime sviđa,odmah se sjetim da poznam manje dragu ženu sa tim imenom i odmah mi se ne sviđa..ali tako je...
Obožavam neobična imena,tako se Sara trebala zvati Tiara,Zara,Aurora,Mia..ali mm je htio Saruuser posted image ,a za Jana sam se svega naslušala,te da nije lijepo,te da je nedorečeno,te da je češko ime..ali meni je predivno.Sad kad ga pitam kako se zove,kaže "An",a Saru zove "Taja"user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

clock-img

06.10.2010, 11:40

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Ja  volim imena sa znacenjem iz Biblije... Tako su svi nasi klinci zavrsili sa turbo tradicionalnim imenima, no ipak zvuce lijepo.

clock-img

27.10.2010, 20:39

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

Sad su mi na pameti samo imena za curicu jer kod kuće imam dva dečka...i nikako da se odlučim između Luna i Ana ako bude curica..ako bude dečko vjerovatno če biti Lukas...najrađe bih dala na kraju ime Luna Ana...hahaha...što vi mislite o imenu Luna..kako vam se sviđa i na što vas podsjeća na prvu pomisao...meni osobno..Luna je kao naziv za mjesec...i najviše me zbog toga privlači jer obožavam mjesec...

clock-img

27.10.2010, 20:40

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ja znam dvi curice sa imenom Luna i ful mi je simpauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

27.10.2010, 20:56

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

user posted image  sad mi je već lakše...:)

clock-img

27.10.2010, 21:07

clock-img

lillyfee

pencil-img

237

Mi cekamo decka i jako smo sretni da imamo jos 5 mj. vremena da se dogovorimo oko imena. Pocela sam sastavljati listu, misleci da ce biti kratka, problem je sto se povecava, a ni jedno ime jos nije ispalo iz igre. Ako ovako nastavimo, jadno djete ce imati bar 5 imenauser posted image user posted image user posted image  
U igri su: Paul, David, Niko, Marcel, Dorian, Karlo Tin, Adrian, Toni ( Luka, Leon i Noa su prijateljice vec zauzele pa su srecom ispala user posted image )

clock-img

27.10.2010, 21:09

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

u pet miseci imas jos vrimena da se odlucisuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))