writing-img

RE: Suzivot

clock-img

23.03.2009, 15:16

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

To i ja radim,sutim koliko god mogu.Ne zelim ga opterecivati. A niti malenoj nikada nista ne govorim protiv bake,kakva god bila,baka joj je. Samo sto ona sada dosta toga kuzi i ne zeli uopce ici k njima. Neki dan sam ju molila da ide malo tamo,jer je dida kod kuce,ali ona nije htjela. Valjda zato sto joj ova sve zivo brani kada dodje tamo,ne smije nista pipnuti.

clock-img

23.03.2009, 15:20

clock-img

srećica

pencil-img

318

adjeca sve osjete ne treba im niš branit oni sami skuže user posted image i lijepo je što niš ne govoriš protiv bake  jer kad tad bi ti ispala još veča vještica a ona anđeo čuvar sviju vasuser posted image

clock-img

23.03.2009, 17:15

clock-img

picky

pencil-img

241

zivila sam sa njegovim 5 mj katastrofa
ne uvijek al znalo je biti
onda se odselim 500 metara isto e onda se odselim 15 km isto ali sad je napokon u redu priznala je da nije bila u redu
upravo je otisla s kave heheuser posted image

clock-img

23.03.2009, 17:35

clock-img

kitty

pencil-img

3260

ja isto zivjela s mojom sveki u zajednici,bilo nam je groznoooooooooooooooouser posted image
totalno smo razlicite,razlicito odgojene i normalno je da smo bile na ratnoj nozi,sad smo mi gore i totalno je drugacije,ni ne pomislja se petljat u nista jer je shvatila da ja ne popustam

sad cak mogu rec da s gustom popijem ponekad kavu s njom

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

23.03.2009, 22:10

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Pa to je super kad hoce priznati da je u necemu pogrijesila,moja se nije ni potrudila reci barem oprosti za sve sto mi je ucinila. Ne bi sada iznosila sve,ali bilo je zaista ruzno. No,valjda ce jednom doci pameti. Ja se bez obzira na sve trudim biti korektna. 

clock-img

23.03.2009, 22:16

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

I ja i moja svekrva imamo isto mišljenje o tome- čim čim dalje, tim tim bolje! Šalim se! Nije da se ne volimo, dobro se slažemo, ali obje smo svjesne da se generacijski jaz između nas može opipati i da svatko treba imati svoj mir. Kratko vrijeme smo živjeli svi zajedno i ne bih ponavljala tu avanturu. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

23.03.2009, 22:22

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

E,bas si to dobro rekla,avantura. No kad pogledam,mnogima ja gore nego meni,ja sam prakticki sama,pogotovo sada,muz mi u zg na poslovnom putu....smrc.... Salu na stranu,ali meni je stvarno onda dobro,jer mogu reci da imam nad glavom svoj krov,svoju kuhinju,i nikome se ne moram opravdavati sto cu kuhati i hocu li kuhati. Vama koji ste 100% u zajednici skidam kapu,svaka vam cast.

clock-img

22.04.2009, 14:31

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

mi imamo stan iznad mojih roditelja... al imamo odvojen ulaz...
nije loše, bar za sad... odmah napočetku kad smo mi počeli uređivati stan smo neke stvari dogovorili kojih se držimo, tako da nema problema user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

22.04.2009, 15:20

clock-img

lueman

pencil-img

2780

dakle, na ovu temu nemam puno toga za reć. nisam nikad živjela sa svekrvom, niti sa svojim roditeljima, od kad sam navršila 18 godina, i otišla na fax.mislim, i mi ćemo jednog dana biti nečije svekrve, pa najbolje da onda svojim snahama budemo bolje nego što su nama naše bile, ne???user posted image a ako vas baš tak nepodnošljivo živciraju, možda ipak da razmislite o promjeni adrese, jer svakodnevna gnjavažauser posted image user posted image ubi čovjeka. još ste sve mlade pa se izborite za svoje muževe i vlastiti dom.

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

22.04.2009, 15:22

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Moje mišljenje je da je definitivno bolje ne živjeti skupa, kakvi god bili starci ili mi. Uvijek dođe do nekih tenzija i nerazumijevanja, to je normalno.