cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tekst na pozivnici za svadbu

clock-img

22.09.2015, 11:59

clock-img

Neomi

pencil-img

1

Ovdje i na netu vidim svakakve pjesmice, biram, jer se ubrzo udajem :) ima lijepih jako, ali nekako imam osjećaj da ću izabrati nešto najjednostavnije za pozivnice, mislim da ce se to i mužu najviše dopasti, hahahahha :) , eto, valjda kad imas toliko izbora izabereš nesto najjednostavnije :). user posted image Jeste li vi naručivale pozivnice ili kupovale ? i ako jeste kako to ide kod narudžbe, koliko ranije da naručim koliko kostaju otprilike?

clock-img

29.09.2015, 23:38

clock-img

Leilani

pencil-img

727

Mi smo isto imali jednostavan i klasican tekst. Sto se tice izrade, ja sam ih sama radila, a dali smo ih tiskati u jednu tiskaru. Tako da nismo morali cekati jer su ih trebali samo isprintati. Svega jedan dan. Sami smo kupili papir i koverte. Bile su jednostavne i bez kiča. Bolje ti je to rijesiti ranije pa da kasnije ne moras misliti o tome, pogotovo ako imate vecu svadbu. A i da ih stignete na vrijeme podijeliti.

_____________________________

Already in my heart, someday in my arms...

Zadnji članci

article-img