writing-img

PVC ili drvena stolarija

clock-img

13.01.2009, 21:18

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Kakvu imate doma? Kod nas drvena, rado bi ju promijenila u PVC no nije naš stan. Na poslu imam neku staru željeznu, puše ko sami vrag. Kad bi išli u izgradnju kuće svakako bih se odlučila za PVC, moža je malo skuplja ali mislim da bolje dihta, lakša i jeftinija je za održavanje.

FJ JE FRAJER

clock-img

13.01.2009, 21:30

clock-img

božica

pencil-img

8832

drveno drveno user posted image user posted image
imamo u kući
a kaj ja znam da si gradim kuću ili danas sutra kad bumo mijenjali vjerojatno PVC
al mene se nebu pitalo pa ja samo mogu dati svoj glas
za mir ja dižem svoj glaaaaaaaaaaaaaasssssssssuser posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

13.01.2009, 21:33

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

Mi imamo PVC i super je! Puno toplije, i ugodnije!
A što se tiče cijene je malo skuplje ali se isplati.
Mi trenutno gradimo kuću i stavili smo isto PVC tako da znam i cijene!
Nije tako skupo!!!!!!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

13.01.2009, 21:51

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Mi imamo PVC i OK je.
Jedino nam se prozori preko noći kad se grijanje smanji do jutra znaju zamagliti. user posted image To se dešava samo po zimi. Ima li još tko od vas sa PVCom taj problem? Teta mi se žalila na istu stvar, isto imaju PVC.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

13.01.2009, 22:01

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Imamo novu drvenu, za mene drvo je prvo!user posted image
Inače volim prirodne materijale.
Tonkica to sam negdje čitala da se dva puta dnevno treba luftati po pola sata da se ne sape pvc prozori.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

14.01.2009, 14:02

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

imamo drvenu ali ja bi pvc i jednog dana kad budemo mjenjali stolariju stavit čemo pvc

clock-img

14.01.2009, 14:04

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

IZVORNA PORUKA: tonkica

Mi imamo PVC i OK je.
Jedino nam se prozori preko noći kad se grijanje smanji do jutra znaju zamagliti. user posted image To se dešava samo po zimi. Ima li još tko od vas sa PVCom taj problem? Teta mi se žalila na istu stvar, isto imaju PVC.

Prvi put cujem...

Mi sada gore imamo PVC, a do sljedece godine planira se na cijelu kucu

clock-img

14.01.2009, 14:05

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Drvena mi predivna, ali nisam htjela da svakih par god. umjesto da idem na godišnji farbam stolariju.  Meni je stolarija PVC i ne magli. 

clock-img

14.01.2009, 14:11

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Koliko sam ja skužila to maglenje prozora imaju svi koji imaju termo fasadu ili stiropor. probat cu vam objasnitiuser posted image user posted image user posted image Kad stavite PVC ili Al stolariju ona savršeno dihta, fasada to isto napravi izvana i sada vi kad grijete velike su razlike u temperaturi, sva ta para u kući nema gdje izaći jer zidovi ne dišu. U biti kuća je termički zatvorena.

clock-img

14.01.2009, 14:12

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Imamo drvenu ali razmisljmo o stavljanju PVC-a kad nam se financije malo srede

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

14.01.2009, 15:38

clock-img

Candy

pencil-img

9948

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Imamo drvenu ali razmisljmo o stavljanju PVC-a kad nam se financije malo srede

Isto tako...user posted image
Iako kažu da je drvena stolarija najbolja jer je prirodan materijal,ali znajući kako to izgleda kod mojih doma,svakih nekoliko godina sve farbati,a toga ima puno...Nikad kraja s tim user posted image ...

clock-img

14.01.2009, 15:48

clock-img

piggy

pencil-img

6299

mi imamo drveni i ne bi je mjenjala za tu plastikuuser posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

16.01.2009, 10:55

clock-img

mirna

pencil-img

8134

IZVORNA PORUKA: tonkica

Mi imamo PVC i OK je.

naravno, jer drvo diše a PVC ne... što se tiče kvalitete stanovanja drvo je sigurno bolje.. a sada se može kupiti i stolarija koju treba farbati jako rijetko.

pogledajte komentare i ovdje: http://www.ringeraja.hr/forum/Plasti%C4%8Dni_ili_drveni_prozori/m_13393/tm.htm

clock-img

16.01.2009, 10:59

clock-img

mirna

pencil-img

8134

a najgore što se može napraviti je staviti pvc u starije loše izolirane prostorije s puno vlage u zidovima... to su napravili moji susjedi na selu... sada im se vlaga cijedi s prozora i vrata u kući, a kutovi su im svi crni..