1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

, ali eto da pitam....budući da je moj otac poginuo, a imao je još i dvije sestre tj. moje tete......baka i djed za života ništa nisu podjelili nego su rekli da ćemo to mi napraviti......eto sada je došlo vrijeme da se podjelimo moje tete i ja...danas smo imale inform. razgovor i uopće nisam zadovoljna jer imamo par zemlji koje se već pola vode na meni budući da stric koji nije imao djece je tri zemlje koje su bile pola sa mojim djedom ostavio nama pa ja tu djedovu zemlju nebi djelila nego da se ta druga polovica ustupi meni jer su na jednom kat. broju, a njima bi ja ustupila ostale, one na to nisu pristale....bile se ljute....jer ta ista zemlja onda zahtjeva još jednu dodatnu česticu s novim brojem šta uključuje geodeta i dodatne izdatke......za par dana nalazimo se opet
.....ne bi se voljela svađati jer su to moje tete koje su mnogo starije od mene i ja ih respektiram ali one uopće nisu željele slušati nego zahtjevaju da se čestice napišu na papiriće i da se izvlači iako ja osobno jednu zemlju prefferiram iz sentimentalnih razloga, a inaročito zato da se ne cijepa..... kako su vaši stari prošli i kako su oni radili ?