Halo, drage moje! Evo mene! Tako sam zabucala neki dan da sam bila uvjerena da je utorak=srijeda pa sam zato napisala da sutradan imam pregled. No to je tek danas, jer je onaj dan bio UTORAK! No dobro, zato se nisam htjela javiti jucer, hehe.
Pinky, Barem da si nam se javila! Nadam se da ce M biti sto prije bolje. Kako ste skuzili da je problem u testisu? Koje je simptome imao?
Mali andeo, ma znas sto? Ja sam isto pretjerala sa kupnjom. Mislim da svi roditelji pretjeruju, a onda jos i dobiju puno toga!Mene muz obraduje vec nekoliko tjedana/mjeseci da podijelim robicu i igracke, ali ja se ne dam, ko da cu jos radati (no ipak se jos ne zna sigurno da necu, ahahah), ali nam sva ta roba zauzima uzasno veliki dio u spremistu, imam oko 8 ili cak 10 velikih kutija robice od jednog i drugog. Sada mi je nije zao kupovati kvalitetnije kad znam da ce sigurno naslijediti, ali nije bas neka velika fora, sto je-da je!No obavezno posudujem robicu svim prijateljicama/poznanicama koje imaju dijete mlade od mojih. I znam da cu u dogledno vrijeme sve to podijeliti, samo jos nisam sama spreman na to.
Hajdi, ti si isto danas trebala na kontrolu? Sto ti je doktor rekao? Sto je sa iscjetkom?
Evo mog izvjestaja: cerviks sve OK, tezina, jos sam ispod 80, dakle 79,8 kg, hahahah! Ponosna sve dok ne probijem onu gornu granicu, ali cu sigruno do kraja imati vise nego prvi put, a to je vise od 82! Dijete je oko 1700g!!! Doktor je u soku, a ja se samo smijem. Toliko filozofije, mijenjanje termina poroda, a vidi se da je sve u redu i to nije uopce bilo potrebno. Slijedeća kontrola mi je 14.8. Razgovarali smo o datumu CR. Ili 20.9. sto ja preferiram i mislim jos uvijek da ce biti, ili 27.9., ali to je vec kasno. No bitno mi je da nije na niciji rodendan ili godisnjicu ili imendan kojih u te dane imamo jako puno. Osim toga, glavica je dolje (sto meni nije jako bitno zbog CR), a ritica je tocno tamo dje ju stalno osjecam, sa gornje desne strane i mogu vam reci da se bas volimo praviti tom velikom riticom. Sada znam cime me stalno udara
Eto, mislim da je to za sada sve. Vrijeme je ocajno kod nas, stalno kisa pada, uopce ne mozemo na igraliste, sve je mokro i puno blata. Ja tamanim slatko gdje god da ga nadem i mrzim se zbog toga, ali ne ide drugačije. Pocela sam opet sivati goblen i to me taaako smiruje!!!
Zelim vam ugodan dan i da se sto prije tipkamo!
A - kinder surprise
Neka bude volja Tvoja!