LIJEPA TV voditeljica Tatjana Jurić i njen dečko, sportski menadžer Nikky Vuksan, dio godišnjeg odmora su u društvu prijatelja proveli u Komiži na otoku Visu. Iako je Vis oduševio Tatjanu, dio odmora će provesti i na Korčuli.
"Naši prijatelji imaju devetomjesečnog sina, a mi smo ovdje s našim četveronožnim ljubimcem, kujicom Jackie, bostonskim terijerom. Ona je naše mladunče, zafrkavali smo se Nikky i ja. Otkrili smo da obožava kupanje u moru", ispričala je Tatjana za Slobodnu Dalmaciju te o zajedničkom životu, braku i djeci dodala: "Tri smo godine u vezi, na pragu tridesete sam, već vježbam s Jackie, mislim da će se sve dogoditi u dogledno vrijeme, ako se već nije dogodilo, hahaha...".
Poludim na selebove i na bilo koga tko si nabavi psa i onda "vježba roditeljstvo" na psu i još gore kada kaže za psa: ON JE NAŠA BEBA....
Ja znam da kućni ljubimci postanu kao članovi obitelji, ali koliko god ih vi vlasnici voljeli, oni su i dalje psi, a dijete je dijete......gade mi se usporedbe psa i bebe....
Sad sam luda!!!!!!!!!!!!!!
-Tagore-

mozes to pocistit ona mu kaze prvo mi se gadi
to nije moj poso drugo imas cistacice a on sav ljut i ono kao nerazumije i kaze pa to ti je isto ko djete kako ces sutra kad budes imala djete da ga pocistis i presvuces.......hallloooooooooooo to mi uopste nije zdrav mozak......mada recimo u njemacka..austrijia itd mozes bez problema vidjet u svako doba noci da izvode setat psa i s komentarom da je on beba itd...sasvim normalno
kupi kakicu svoga psa sa gucciovom vrećicom i takve gluposti a dijete je dijete a ne pas a i ja mislim da se ona htjela pošto poto pohvaliti javnosti na novoj vijesti