1
Zadnji članci

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

Dani beba, djece i trudnica
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Obiteljski život

.
kako lijepo hoda na pločicama iznad kade, izbezumljena odem drugi dan kod susjede i tada saznam da starija gospođa iznad bori se za žoharima već pol godine i nitko nikog ne obavijesti u zgradi o tome pa h...
no pređem preko toga ne ide mi se u raspravu s nikim i trk do trgovine po mrežicu za ventilaciju (mm nekako stavi mrežicu na ventilaciju iznad kade i mir Božji). No, nakon par dana otvorim ladicu u dnevnoj sobi i vidm ga kak trči (oči su mi ko u crtiću izgledale izbečene) ka užas mislim si ja, i čitam po netu i negdje nađem kako ta gamad može mjesecima bez hrane preživiti u nekom mračnom kutku i stvarno me jeza hvata i pitam se jel taj jadnik pobjegao iz kupaonice u potrazi za hranom pa ajmo u ladicu jer mali moj gricka kruh u dnevnoj dok gleda crtić pa je tak i koja mrva zapala u ladicu. Uvela sam strogu zabranu grickanja u dnevnom boravku ali opet djete je djete, sva sam si nikak zbog tog problema. Veli mm u šali (crni humor) eto da se ti žohari recimo zovu flufice ili slatke mucice kako bi im se mi ljudi drugačije odnosili kao a joooj ge ga kak je jepi a jadniček mali