Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

samo nek napreduje....
bok drage moje. ja sam se tek učlanila i evo mi je ova tema prva dosla pod ruku. krajem 2009. sam rodila svog malog anđela na Sv. duhu i iako sam imala težak porod zbog velike bebe bila sam prezadovoljna i doktorima a babicama pogotovo. bili su mi tjedan dana prije termina dali da napravim sve pretrage za carski, u suzama sam ih napravila, posto sam prenjela podosta kad su me narucili da dodjem na inducirani porod molila sam sve redom da me probaju priodno poroditi jer sam htjela iskusit svu patnju ali i ljepotu prirodnog poroda kolika god bol bila, i uspjela sam izbaciti svoje malo cudo kud je majka priroda namijenila. ako neku zele prvo proaat prirodno porodit preporucujem svakoj da prov to proba ako carski nije stvarno nuzan. saljem vam pozdrave svima
jako je vesela i super ekipica
Babica me masirala nekih 10-ak min prije izgona tak da nisam ni jako popucala. Bilo je prirodno, bez epi, dripa i sl., oni dosta pokušavaju navesti na prirodan porod pa ak hoćete nešt protiv bolova vjerovatno morate imati dobru vezu
Al je sestra dolazila svakih sat vremena da vidi kak je.
dobila odmah kraj sebe i to mi je bilo najbitnije.