cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Povratak na posao

clock-img

15.07.2013, 19:42

clock-img

Anoniman

CURKE, NADAM SE DA ĆE MI NEKA OD VAS POMOĆI.
ZBOG POSLA ( TETA U VRTIĆU I JASLICAMA) OSTALA SAM ODMAH DOMA, IMALA SAM VELIKE MUČNINE I VRTOGLAVICE. SADA SAM U 5 MJ I SVE MI JE SUPER. DANAS MI JE GINEKOLOGINJA REKLA DA MI BOLOVANJE VRIJEDI DO 4.9. I DA ONDA MORAM IĆI RADITI. SA 7 MJ.I DA MORAM RADITI DO 14.10. DA TO NIJE ONA ODREDILA NEGO ZAKON. UŠLI SMO U EU I DA NEMA VIŠE KOMPLIKACIJA. MOŽE LI MI DOKTOR OPĆE PRAKSE OTVORITI BOLOVANJE ZBOG KOMPLIKACIJA DA NE BUDEM NA TERET POSLODAVCU...KOJI ZAKON, DA S TRBUHOM DO ZUBA RADIM S MALIM BEBAMA, A ONDA SU PRIVIKAVANJA I VIROZE. NIKAD NISAM U 10 GOD BILA NA BOLOVANJU I OBOŽAVAM SVOJ POSAO, ALI SADA MISLIM NA SVOJU BEBU A NE NA SEBE.
POZZ

< Poruku je uredio Zvonki -- 17.7.2013 22:32:54 >

clock-img

15.07.2013, 20:18

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

Prvi put čujem da nema komplikacija i da to ima veze s EU! Mislim da je to totalna dezinformacija. Kako ona može znati da nakon 4.9. nećeš i dalje morati čuvati trudnocu. Pogotovo na takvom poslu kakav ti radiš.
Jedino sto je provjerena informacija je da se bolovanje ne može otvoriti 45 dana prije termina, ako je riječ o urednoj trudnoći. Dakle, da bi bolovanje otvorila 45 dana prije termina moraš barem nekoliko dana biti na komplikacijama. Naše porodiljne dopuste i naknade ne regulira EU, nego imamo svoj zakon. Ja sam prije10 dana otvorila bolovanje pa ti govorim ono sto znam iz prve ruke. Imaš sve na stranicama HZZO-a.
Ps. Nemoj pisati velikim slovima jer to na netu znaci da vices!user posted image

_____________________________

Baci brigu na veselje!

clock-img

16.07.2013, 12:13

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Ne znam gdje si bila na pregledu, ali na takvom poslu definitivno ne možeš na posao s trbuhom do zuba... po zakonu!
Traži novu ginekologicu/ginekologa!!!!
Sve tete u vrtiću idu odmah na bolovanje, odnosno na komplikacije u trudnoći.
Ja ne radim u vrtiću, ali mi je kolegica pred par dana otišla "na komlikacije u trudnoći" i one se sigurno ne ukidaju s Europskom unijom...user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 16.7.2013 12:16:16 >


_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)