PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Kuma uskoro ima svadbu i naručila je knjigu gostiju. Prvi put to vidim, ali oduševilo me. Evo linka možda nekome bude koristan. http://209.85.129.132/search?q=cache:lgdzkHcexQoJ:angelus-art.blog.hr/2008/10/index.html+Knjiga+gostiju+vjen%C4%8Danja&hl=hr&ct=clnk&cd=3&gl=hr _____________________________Samo luda mama...
uau ke super , baš simpa pogotovo ono uradi sam, zašto se nisam ja sijetila toga kad sam se udavala _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
Fora, stiglo i do nas iz Amerike. To su mi buraz i šogorica imali na svom vjenčanju. Lijepa uspomena! _____________________________Mia 13.07.2008 Blaž: cca 18.12.2010
Simpa _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
ćekaj ćekaj to je knjiga gdje gosti svoj dojam napišu onak za mladence _____________________________idem micat rit...
IZVORNA PORUKA: božica ćekaj ćekaj to je knjiga gdje gosti svoj dojam napišu onak za mladence
aha kaj ne veliš pa to smo mi frendici kupila šareni spomenar i tamo je pisao tko je šta htjeo super stvar ne treba biti preskupo samo ajdija _____________________________idem micat rit...
zanimljivo, ali sviđaju mi se i ostali korisni savjeti na toj stranici... dobro je znati ako se ponovo budem udavala _____________________________FJ JE FRAJER
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov zanimljivo, ali sviđaju mi se i ostali korisni savjeti na toj stranici... dobro je znati ako se ponovo budem udavala
ODLIČNOOOO
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica