writing-img

Kako spasiti ručak?

clock-img

13.02.2009, 10:07

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Većina ručkova može se spasti i popraviti malim tajnama. Većini nam se ponekad dogodi ( osobito uz rajuuser posted image ) da presolimo ručak, da nam nešto zagori i sl.
Ja znam za onu kada je hrana presoljena da se doda jedan krumpir koji pokupi višak soli.
Znate li vi koju tajnu? 

_____________________________

Samo luda mama...

clock-img

13.02.2009, 10:26

clock-img

božica

pencil-img

8832

kao stručna kuharica sada će teta božita reći kojuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ružo meni se ne dešavaju takve stvari prvo posao doma pa onda rruser posted image user posted image user posted image user posted image

šalim se naravno

ja sam znala staviti žl šećera da popravi nešto ljuto al nije mi bilo baš od pomoći


_____________________________

idem micat rit...

clock-img

13.02.2009, 10:29

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ako je meso jako zilavo i nikako da omekani, stavili mrvicu sode bikarbone u jelo

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

24.02.2009, 11:02

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ako je meso jako zilavo i nikako da omekani, stavili mrvicu sode bikarbone u jelo


Nisam to do sad probala, obično ga onda rakijom zalijem.user posted image

_____________________________

Samo luda mama...