Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

Sve je krenulo sa noćnim hranjenjima, kad sam krenula dojiti ležećki pa bi skupa zaspali, nekad bi ga vratila u njegov krevetić, a nekada ne. Uglavnom po pola noći je provodio sa nama u krevetu. Sad se pravo izmudrio, kad zaspe stavim ga u njegov krevetić, ali čim i ja dođem u krevet kao da me nanjuši i u plač, probam ga nahraniti, pomaziti i prebeciti natrag kad zaspe, ali budan je u roku od 5 minuta. Kako već bude kasno i rano ujutro ustajem, popustim. Ali već sad vidim da ćemo imati velikih problema sa tim. Kako ste ih iselili iz bračnog kreveta?
bila sam uspjela na jedno tjedan dana i onda sam bila toliko premorena da se nebi ni sjecala kada sam ga ponovno stavila kod nas, tako da jos uvijek oko 3-4 se probudi i trazi kod nas. Uspjeli smo samo smanjiti vise nije na cijelu noc kod nas nego tek oko 3-4 dodje, i to je nesto,koliko toliko sam odmornija
A čuj i stariš.kao i sve mi...