Zadnji članci

Želite blizance? Evo što biste trebali jesti!
U istraživanju su sudjelovale vegetarijanke koje su konzumirale mlijeko i mliječne proizvode te t...
Priprema za trudnoću

Radite li ovih 7 stvari? Vi ste dobar roditelj
Iako ćete tijekom roditeljstva naučiti mnoge vještine, svladate li ovih nekoliko, slobodno možete...
Odgoj

Sve je krenulo sa noćnim hranjenjima, kad sam krenula dojiti ležećki pa bi skupa zaspali, nekad bi ga vratila u njegov krevetić, a nekada ne. Uglavnom po pola noći je provodio sa nama u krevetu. Sad se pravo izmudrio, kad zaspe stavim ga u njegov krevetić, ali čim i ja dođem u krevet kao da me nanjuši i u plač, probam ga nahraniti, pomaziti i prebeciti natrag kad zaspe, ali budan je u roku od 5 minuta. Kako već bude kasno i rano ujutro ustajem, popustim. Ali već sad vidim da ćemo imati velikih problema sa tim. Kako ste ih iselili iz bračnog kreveta?
bila sam uspjela na jedno tjedan dana i onda sam bila toliko premorena da se nebi ni sjecala kada sam ga ponovno stavila kod nas, tako da jos uvijek oko 3-4 se probudi i trazi kod nas. Uspjeli smo samo smanjiti vise nije na cijelu noc kod nas nego tek oko 3-4 dodje, i to je nesto,koliko toliko sam odmornija
A čuj i stariš.kao i sve mi...