1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

bila sam u fini ispunila onaj j.... formular , pitala sam ga kada ja mogu dignut svoje pare jer tu mi legne porodiljna i dječji i reko je da dođem u ponedeljak !! Dali neko zna šta sad.................
,jer sam im rekla da vise im ne mogu davat a njima je bitno da se to vrati i na vrijeme otv.racun u drugoj banci,draga odi do HPB I probajte sklopit neki dog. ugovorom
baš sam prićala sa jednom curom kaže da moram u banku i dogovorit se i da če mi onda poštanska odblokirat račun tako nešto a sutra idem pa bumo vidjeli.........
gamad je to
glupi su u toj banci za po...... njima su vezane ruke blablabla i otišla sam ponovo u finu i tamo isto niima su vezane ruke, ali ja sam jućer napravila taj zaštičeni račun i u ponedeljak da dođem sa potvrdom iz banke da je bila pordiljna i dječji doplatak !!! Ja ga gledam i pitam ga, a moje pare i reko je da mi onda fina automatski porebacuje novce na taj zaštićeni račun
goivna