cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je bude

Nevjerojatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je doktori bude prije dolaska na svijet.

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je bude

Rođenje trojki je vrlo rijetko, a još rjeđe je kada se rode u vodenjaku. Ranije smo objavljivali video zapise na kojima bebe rođene u plodovoj vodi prvi put udišu zrak, ili zapise koji bilježe kako doktori uklanjaju amnionsku ovojnicu u kojoj su bebe rođene.

 

Takvi trenuci su zaista čudesni.

Tijekom rođenja trojki, dr Rodrigo da Rosa Filho doživio je pravo iznenađenje, dvije od tri bebe bile su u plodovoj vrećici, ali umjesto da odmah otvore plodovu vrećicu, odlučili su da se najprije dive bebi. Treća beba, mala Adeline, vrtjela se u vodi i spavala sedam minuta.

Gledajući ovaj video, zapravo možete iskusiti život bebe u maternici.

 

„Jučer su rođena tri čovjeka“! Joakim je također rođen u vodenjaku. „Bili smo oduševljeni“, napisali su na Instagramu uz video. Proveli smo sedam minuta gledajući malu Adeline i njeno ponašanje, kao da je još uvijek u trbuhu.

 

„To je magija života“, napisali su.

 

Upozorenje: Video sadrži eksplicitne scene:

View this post on Instagram

A post shared by Reproduc¸a~o Humana (@dr.rodrigorosa)

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img