cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Veseli Gaćoljupci novi su prijatelji vaše djece

Djetinjstvo svakog mališana obilježeno je najdražom slikovnicom, pričom i pjesmicom. Veseli i razigrani stihovi, šarene ilustracije, neobični likovi u raznim prilikama i neprilikama u novim izdanjima ŠKOLSKE KNJIGE, oduševit će vaše klince.

Veseli Gaćoljupci novi su prijatelji vaše djece

Dok je dijete još maleno, glasno čitanje i listanje slikovnica trebalo bi, kao i  igra ili šetnja u parku, postati dio vašega  svakidašnjeg rasporeda. Pokazujte djetetu šarene slike  i objašnjavajte što one znače, jer mu time pomažete  da razvija govor, potičete ga na maštu i razvijate ljubav prema slikovnicama.

 

Odaberite za prvi susret vašeg mališana s knjigom vesele  priče o  gaćoljupcima, slikovnice  SVEMIRCI  GAĆOLJUPCI  i  DINOSAURI  GAĆOLJUPCI.  

 

Veseli stihovi, šarene ilustracije i brojne avanture malih gaćoljubaca  oduševit će vaše mališane kao što su već oduševile i milijune djece širom svijeta. Uz gaćoljupce će otkriti jedan novi svijet ? svijet knjiga i mašte.

 

                                                       

                                                             Kad svemirci na Zemlju se spuste

                                                              Ti si njima zadnja briga

                                                            Došli su po tvoje gaće      

                                                            Sve ostalo je nevažno njima…

 

Maštovita priča o svemircima koji dolaskom na Zemlju, svoje vrijeme provode u igri gaćama, bile one bakine, dječje, ružičaste, plave, na užetu ili u ladici, pronašla su put do dječjih srca, ali i roditelja.

 

 

                                                           Dinosauri su izumrli

                                                           još u pradavna vremena.

                                                           Nitko ne zna kako ni zašto

                                                           no ova knjiga odgovor sprema.

 

Gaće će vam se tresti od smijeha dok budete čitali kako se tiranosaur i njegova banda bore za pretpovijesno rublje u Svjetskom ratu za gaće.

Nagrada Richarda i Judy za najbolju dječju knjigu.

 

Nastavak ovih maštovitih hitova za djecu, SVEMIRCI GAĆOLJUPCI SPAŠAVAJU SVIJET, možete očekivati već tijekom lipnja ove godine, a krajem godine i jedno prigodno blagdansko izdanje.

 

Slikovnica je namijenjena djeci od 3 do 6 godina, a možete je pronaći u svim knjižarama Školske knjige, naručiti preko web-shopa (www.skolskaknjiga.hr), pozivom na telefon (01) 63 94 055  te na e-mail: direktna@skolskaknjiga.hr  po cijeni od 45,00 kn.

 

______________________________________________________________________________________________________________

Igrajmo se sa Školskom knigom-pošaljite nam na info@ringeraja.hr Tko su za vas Gaćoljupci? šaljite nam svoje odgovore do srijede 18.5.2011 i 5 najsretnijih nagradit ćemo: jednom od slikovnica o gaćoljupcima, SMIB blokićem i  SMIB loptom za plažu.


Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img