cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Telegram Roda nagrađuje!

Kad primimo čestitku, uvijek je otvorimo s radošču, pozorno pročitamo odgonetajući rukopis i tražimo u njemu taj osobni, iskreni trenutak kojeg nam suvremena tehnika tako često oduzima.

Telegram Roda nagrađuje!


Poslati telegram jednostavno je i brzo, a nekome može uljepšati dan i učiniti ga posebnim. A otkad je s nama Telegram Roda, vaša telegram čestitka može biti u potpunosti personalizirana s poklonom koji sami odaberete za svoju prijateljicu, sestru, suprugu, kćer, snahu i njezinu bebu.


Jedan od poklona iz bogatog asortimana Telegram Rode je i unikatan okvir za otisak stopala bebe za trajnu uspomenu, koji ovim putem, uz malo sreće možete i osvojiti!


Sve što trebate napraviti je odgovoriti na sljedeće pitanje na temi Telegram Roda nagrađuje na našem forumu:

 

Jeste li ikada poslali/primili telegrame u rodilište prilikom rođenja bebe?

a) samo poslao/la

b) samo dobila

c) poslala i dobila

d) ništa od navedenog


Vaše odgovore primamo do 21. travnja u 23.59., a sretnog dobitnika odabrat ćemo putem random.org, slučajnim odabirom i objaviti na forumu i portalu 23. travnja.


U nastavku pročitajte više o usluzi Telegram Roda


Rođenje djeteta predstavlja neprocjenjiv, nezaboravan, dragocjen i najemotivniji trenutak svakog para i obitelji. Telegram Roda rođacima, prijateljima i znancima nudi ukusno dizajnirane čestitke prilikom rođenja djeteta te široku paletu originalnih i personaliziranih darova za novorođenčad i njihove mame.


Nudimo vam mogućnost da iznenadite i razveselite vašeg rođaka, prijatelja, znanca ili suradnika s čestitkom i pozornošću prilikom rođenja djeteta. Pomoću naših usluga u online trgovini www.telegramroda.hr roditeljima možete na simpatičan način čestitati povodom tog jedinstvenog trenutka. Telegramom ih možete iznenaditi već u rodilištu, a možete se odlučiti i za iznenađenje na njihovoj kućnoj adresi. Telegram dostavljamo u ukusno dizajniranoj ambalaži u sva rodilišta u Hrvatskoj, pri čemu u potpunosti poštujemo pravila tj. upute bolničkog osoblja vezane uz želje rodilja.


Svim srcem smo predani našem poslanstvu, uvjereni da mame i njihovi mali junaci povodom tog jedinstvenog događaja zaslužuju samo najbolje. Upravo zato je asortiman proizvoda u rubrikama Čestitke, Plišanci, Darovi, Personalizirani darovi, Za mame, pomno odabran, a dodatna prednost pri izboru je i visoka kvaliteta proizvoda.

 

Kad primimo čestitku, uvijek je otvorimo s radošču, pozorno pročitamo odgonetajući rukopis i tražimo u njemu taj osobni, iskreni trenutak kojeg nam suvremena tehnika tako često oduzima.

 

Iznenadite i razveselite svoje najdraže, prijatelje i poznanike, u njihovim najljepšim trenutcima sa unikatnim telegramom prilikom rođenja djeteta.

 

Uštedite vrijeme i olakšajte obavezu na način slanja putem interneta ili pozivom na besplatni telefonski broj 0800 37 37 37  te poklonite svoju lijepu gestu ugraviranu na unikatnu prigodnu čestitku.

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img