cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Šta svako dijete treba napraviti s tatom?

Moramo priznati, neke stvari su najzabavnije s – tatom!

Šta svako dijete treba napraviti s tatom?

Tate su važan dio djetetova života. Provođenje vremena s njima stvarno je posebno. Čak i ako radite istu stvar kao i s mamom, s tatom će to biti sasvim drugačije.

 

Neke stvari djeca bi svakako htjela proživjeti sa svojim tatama jer će ih ta iskustva obogatiti i naučiti ih važnim životnim lekacijama.

 

Kratko putovanje

Putovanje s tatom nezaboravan je doživljaj. Kampiranje, istraživanje, možda odlazak na neko jezero gdje ćete provoditi vrijeme pecajući? Uostalom, kako se bolje duboko povezati s djetetom nego na ovaj način?

 

Zajedničko gledanje utakamica

Ne, to nikako nije rezervirano za tate i sinove jer i kćeri jednako uživaju u dobroj tekmi. Zato, ispecite kokice, opskrbite se sladoledom, navijačkim rekvizitima i provedite poslijepodne pred tv-om ili negdje na tribinama, navijajući zajedno iz sveg glasa. Kakav doživljaj!

 

PROČITAJTE JOŠ: I tata je važan

 

Igra na kiši

Istrčite sa svojom djecom na kišu, skačite u japankama ili čizmica ako je hladbno po lokvicama, gledajte kako se priroda i vaš park ili grad “ponašaju” na kiši. Bit ćete mokri do kože, ali jako sretni i ispunjeni.

 

Tvrđava u dnevnoj sobi

Joj, svi stalno spominju te tvrđave u dnevnoj sobi. Ali, ima nešto u toj gradnji zaklona, a tvrđava koju gradi tata uvijek je posebna. No, zajednička gradnja tek je početak zabave i smijeha, a ostatak dolazi kada se svi u nju i zavučete.

 

Spoj tata-kći

Vaša mala princeza zauvijek će pamtiti spojeve s tatom. Zajedničke posebne trenutke koje je tata isplanirao samo za nju. Može to biti neki specijalan dan, kao dan žena ili rođendan, a može se raditi i o svakom prvom petku u mjesecu ili nekom spontanom datumu. No, bitno je da se vaša kći tada osjeća kako je sva vaša pažnja upućena upravo njoj i da radite ono u čemu bi ona uživala.

 

PROČITAJTE JOŠ: Budući tata!

 

Odlazak frizeru

Ovo je možda najbolje za tatu i sina, iako vas naravno ništa ne sprječava da i sa svojom curkom odete na uljepšavanje. No, pravo muško šišanje je nešto posebno. Svatko na svojoj stolici, uživate u “kreaciji” koja se stvara na vašim glavama, izmjenjujete šale i iskustva. Potom ako padne i neki odlazak na sladoled, doživljaj će biti potpun.

 

Zajedničko glupiranje

Tko će mališana baciti u zrak i dočekati u sigurne ruke, okretati ga naopačke, nositi na ramenima i glumiti njegovog vjernog konja koji njišti i rže, ako neće tata?! Zajedničko glupiranje, ako to smijemo tako nazvati, nešto je što je posebno upravo s tatom jer nitko ne zna izvesti takve ludorije s toliko entuzijazma.

 

 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img