cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Odvikavanje od pelena u 3 dana!

Već i vrapci na grani znaju da odvikavanje djeteta od pelena može biti vrlo stresno i iscrpljujuće. Ali jedna mama našla je riješenje, pogledajte...

Bez obzira na to pokazuje li već vaše dijete interes za tutu ili wc školjku i obavljane nužde van pelene ili se nikako ne želi odvojiti od sigurnosti koju mu pelena pruža, svaka mama i tata, koji su kroz to već prošli, znaju da odvikavanje od pelena može biti jako stresan i iscrpljujuć "posao".


Jedna američka mama objašnjava kako je ona svog trogodišnjaka odviknula od pelena u samo 3 dana. Nakon što je čula za mnge tehnike odvikavanja, sama je osmislila svoju.

 

A pogledat ćemo i još jedan video o dvikavanju 2 i pol godišnjakinje od pelena, sa savjetima psihologa te kako uskladiti odvikavanje od pelena s odgajateljima u vrtiću.


Pogledajte...

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img