cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

FOTO: Ilustracije o trudnoći, koje morate pogledati

Prije trudnoće, i žene i muškarci ovo razdoblje zamišljaju kao blaženo i radosno. Svaka trudnica može vam iskreno reći da trudnoća donosi i puno stvari koje su daleko od divnog očekivanja kakvo poznajemo iz filmova.

FOTO: Ilustracije o trudnoći, koje morate pogledati

Trudnoća je često ništa više od idealizirane slike sretnog iščekivanja koju gledamo na filmskim platnima. Bolovi u donjem dijelu leđa, nesanica, otečene noge i ruke, strije po cijelom tijelu, jutarnje mučnine i napadi žeđi zbog podivljalih hormona, a da ne spominjemo napor nošenja trbuha ispred sebe i bezbroj pitanja i strahova koji muče buduće mame i tate. Sve je to, htjeli mi to ili ne, dio razdoblja trudnoće.

 

Na negativnu stranu trudnoće možemo gledati kao na nešto loše, ali joj se možemo iskreno nasmijati. Majka Line Severinsen (www.kosogkaos.no) toga se uhvatila s duhovitošću, prikazavši kroz niz zabavnih ilustracija sve nedaće koje prate trudnoću.

 

Bez obzira na to jeste li jedva ugledali plusić na testu za trudnoću ili već gledate kako trbuščić "raste" ili ste možda već presretni roditelji, ove ilustracije trudničkih muka nasmijat će vas do suza. Pogledajte ih u gornjoj galeriji.

 

PROČITAJTE JOŠ: Biseri trudnica: O čemu li razmišljaju na porođaju

 

Da, i to su "ljepote" trudnoće, no one se brzo zaborave kada svoje najveće blago držimo u rukama. E, tada počinju druge vrste neugodnosti kojima se možemo također pošteno nasmijati.

 

Trudnoća

(F: Line Severinsen, kosogkaos.no)

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img