lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:13:36)
|
Jutro,žene [sm=smiley1.gif] Aaaa,Danira stavila si štruceka na avatar [sm=bravo.gif][sm=love.gif]...de ga stavi u album tu mi je premali,niš ne vidim [sm=smiley36.gif]...al vidim da je slatki [sm=smiley9.gif][sm=love.gif] Ja evo do sad prebacivala neke slike iz moba u laptop,stavit ću koju tu u album pa ću vam stavit link...moj dečec isto spava odavno po noći al on nije na cici pa je opet to drukčije-on od mjesec i pol spava od 22-7 ujutro,pojede i onda spava još do 10...al kaj veli Danira,prek dana je isto više budan i to i kaj spava prek dana je maksimum sat vremena osim ak se ne dronca u kolicima,onda odspava duže...malo je nervozan sad ova zadnja 2 dana jer nejdemo van [sm=smiley11.gif] Počeo mi se prebacivat sa leđa na trbuh,valjda je skužil kak [sm=smiley36.gif] i počel se smijat na glas [sm=smiley36.gif]...i sve ga živo škaklja,ne smeš ga opće dirat,samo se cereka [sm=smiley36.gif]...eto to je nekaj novo [sm=smiley1.gif] Jezic,pa Luca jede ko velika već [sm=smiley36.gif]...ja jedva čekam drugi tjedan pa da i mi krenemo pomalo [sm=bravo.gif]...onda mi je nekak lakše i na dulje otić nekam s njim-turnem kašicu u torbu i Bog te veseli...ovak kak ga ne dojim,to je problem sa mlijekom koje mi se nakon pol sata ohladi u torbi,a njemu još nije vrijeme jest [sm=smiley11.gif] Baby,držim fige da sutra ne bu padalo i nek vam sve dobro prođe [sm=smiley20.gif]...a sličke obavezno očekujemo [sm=bravo.gif] Kazić,di si?Jel bolje kaj?
|
|
|
|