RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 10:25:04)

Kazic torta je bas super

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 10:26:22)

B je kao moja L covjeceprava velika beba

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 10:26:35)

Super, blago Vama.....ja rekla muzu da kupi soli da bacimo u bazen[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Tako se sad cuje I B u grlu....ali nisam jos isla kod ped, stalno ga pratim pa se nadam da bu isli na bolje[sm=zmeden.gif].....rekla sam mu na prvim pregled da smrca, ali kao to je normalni uz ovo dvoje....bumo vidjeli....

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 10:28:44)

[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] Moj mrcinic, a nema jos ni 2 mj [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Fala....majka dojilja se premorila, taman legnem I B trazi cicu I tak jos 2 puta do jutra [sm=zz_eek.png]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 10:47:07)

hej cure,
lidac kaj vele za malog,jel pe doma?tak je moj doso jedan dan iz skole i prica kak mu je najbolji prijatelj strgao ruku i veli on blago njemu doma je i nemora pisati,ja bi ga lansirala u svemir,bedak mali opce ne misli kaj govori.
kazic B je bome jako velik covjek[sm=smiley36.gif].
mi bili danas kod pedijatrice na pregledu i cjepljenju.smjeskao se je i prical doktorici[sm=jezicek.gif].ima 6 i 200 i 58 dug.stavit cu vam slikice,samo neznam kak.svega ga je ispregledala i veli da je super.
dala nam je i zeleno svjetlo za uvodenje povrtnih i vocnih kasica.[sm=smiley1.gif]
jezic zbilja ce ti klincima dobro doci odlazak na more.[sm=smiley1.gif]
mi ove godine necemo ici ipak imamo pricest,krstitke i mala ide u skolu plivanja.

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 10:49:53)

nastavak
tak da nebudem imala bas para,al iduce godine se nadam da budemo isli.
danas nam dolaze dvoji gosti,pa sam upravo zavrsila ledene kocke.[sm=smiley1.gif]
neznam kaj da kuham

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 11:16:22)

Evo me,nogometaš je dobro,sutra ide doma [sm=bravo.gif]...veli mi sestra na telefon da je mislila kad ga je ujutro vidla da ima bar 17 god [sm=jezicek.gif] kao kak je velik i jak-ja reko,da on je dijete zarobljeno u velikom tijelu [sm=jezicek.gif]-by the way-već se mora brijat,kaj da vam pričam onda [sm=jezicek.gif],a tek bu 14 u 11.mj.

Danira [sm=bravo.gif] za Domija,pravi je dečko [sm=smiley1.gif]...kad onda krećete s papicom?Obavezno javi reakcije [sm=smiley36.gif].

Kazić,guba je ova torta [sm=smiley1.gif].Kaj si dela nutra?Slatkiše?

Ni ja ne znam kaj da kuham..mm ide kad dođe s posla u bolnicu,pa do 2 moram bit gotova...danas bi mogla past i kakva šetnjica popodne[sm=smiley1.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.4.2016 9:30:23)

Jutroooo....[sm=smiley36.gif]

Evo pijem kofi i gledam B u ljuljacki.....spremam se za peglanje...[sm=zmeden.gif]

K je bilo super u vrtic......stavljala sam bombone, cokoladice...sve sitno kaj IMA omot.....vratili se doma svaki sa kriskom i smazali dok si rek'o keks [sm=jezicek.gif]..... V se guti u slatkom....kad joj samo [sm=jezicek.gif]

Kako je sin Lidac? Jel jos slobodan od skole ovaj tjedan ili ravno iz bolnice u klupu?[sm=smiley36.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.4.2016 9:42:05)

Ojla,cure [sm=smiley1.gif]

Kazić,nogometaš ide danas doma...mislim da niš još od škole jer već u petak mora doć na kontrolu u Klaićevu.Jučer mu radili ct mozga-sve ok...bumo vidli preporuke na otpusnom [sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (28.4.2016 8:40:08)

Jutro,cure [sm=kava.gif]

Ma di ste se opet sve razbježale,sabotirate našu temu [sm=smiley36.gif]

Nogometaš je doma...sutra mora doć na kontrolu,u ponedjeljak može u školu na svoju veliku žalost [sm=jezicek.gif],tak da ga moram sad natjerat da danas zove nekog da mu donesu zadaće jer z ponedjeljak mora učit fiziku za test i njemački [sm=smiley29.gif]...a inače si je na vi sa učenjem,tak da moram stražarit ko gestapo oko njega ak oću da nekaj uči [sm=smiley7.gif].

Kak su bebice?Ko je krenuo sa žličicom?Mi ćemo za tjedan dana,već jedva čekam [sm=smiley1.gif]

Drugi tjedan nam kreće i sezona roćkasa i već mi je muka unaprijed [sm=smiley11.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (28.4.2016 9:35:37)

jutroooo...

evo mene na kompu...čudooo.....Baltica stalno drmuckam u kolicima, popila kavu, umorna ko pas......grlo me boli za popiz....... i to full nisko, kao da mi je zapeo komad stakla....popila sam tabletu pa mi malo lakše.....ne ide mi se kod doktora....Lidac kaj da još radim da si pomognem? gutam laringo i špricam grlo s nekim neo-nešto [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...uf....već me to sve drži preko 3 tjedna...sreća pa nema temperature....

B muće i dalje smrkljici i kasljuca šlajm.....ništa alarmantno, jer lijepo cika i spava, bez čudnih zvukova [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lidac mozda sad nogometaš bude imao fotografsko pamčenje od udarca u glavu....nikad ne znaš....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Vrijeme je koma, ko zna kad bu mo mi odradili K ročkas....stalno kiša i taj ludi vjetar......nije ni čudo da smo svi načeti s ti boleštinama [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (28.4.2016 9:50:05)

Kazić,možda imaš kakvu alergiju kad te tak dugo drži [sm=zmeden.gif]
Probaj sa kaduljom ispirat grlo,to ti je super [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] za velikog B [sm=smiley1.gif],dobar dečec [sm=smiley1.gif]

Dobro,kod nas nema više doma proslava,osim L,al opterete me ti roćkasi-financijski [sm=jezicek.gif]...sad 4.5. kćer 17 god-već žica pare za izlazak+ si je ona smislila da joj dam novce da si ona kupuje kaj oće,veli nekih 500 kn [sm=zz_er_what.png] i još za van,ja reko si luuuda?!?
Pa je meni 6.5,pa M 26.5 12. roćkas,pa u šestom mjesecu L 6.roćkas-i to naravno i u vrtiću i doma [sm=smiley29.gif]
Dobro mi je jedino kaj mi ovi veliki dečki opće ne žele više slavit rođendane,vele da to bebice slave,a oni su već veeeeliki [sm=jezicek.gif]-sam spečem tortu,napravim kaj hoće taj dan jest i to je to...samo poklon kupujem,al i to je opet puno kad ih bude ovak na kupu puno [sm=smiley29.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (28.4.2016 12:14:19)

Ej cure
Lidac potpuno te kuzim u vezi rockasa,ja poludim u 4 i 9 mjesecu,radim samo za poklone,inace uz svoje i muzeve imamo 10 kumcadi,i kad krenu rockasi[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
Kazic vama treba more i setnja uz borovu sumu,bas ste i ti i klinci dosta osjetljivi[sm=smiley13.gif],nadam se da bu grlo brzo proslo.[sm=smiley1.gif]
Moj domi sutra 4 mjeseca,skuhala sam mu mrkvu i izgnjecila vilicom,probao i poceo se smijati,pojeo 3 zlicice,sva sam se rastopila kak je medeni dok mljacka.[sm=smiley1.gif]

baby20 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 8:30:08)

Hej zenskice [sm=smiley36.gif]
Evo da se na brzinu javim. Sutra nam je dan D. Kiša pada ko blesava, jučer nas je i snijeg zatrpal (otopio se do podne) a mi planiramo slaviti vani, jer po nikakvoj šansi mi 50ljudi ne stane u kuću [sm=smiley19.gif] uffff....

Eh da pitam... Jel predugo da malac (sad ima 2i pol mjeseca) spava 12 sati u komadu bez buđenja za ciku?? Mene malo panika hvata... Sinoć je zaspao 10do 9 i sad još spava... [sm=zmeden.gif] [sm=smiley13.gif] to mi je malo predugo... Curke su barem 3x cicale po noci!

Odoh sad pripremati dalje za sutrašnji bal [sm=smiley1.gif]
Ubacim fotke princa u odjelu [sm=smiley36.gif]

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 8:33:34)

jutro curke
lidac mi smo vec na trecoj namirnic prosli tjedan je bila mrkvica, ovaj tjedan rizine pahuljice, swljedece nam je jabuka na redu [sm=smiley36.gif]
mala picinpo tome kao velika, a onda poslije jos i ciku krene vuci kao nitko.
e mame koje dojite nakon kojeg vremena ste flasicu uvele ili da li ste ju uopce uvodile?
za sada joj na zlicu dajem piti.
e da rodendani i mi imamo ovaj mjesec mm mi ima 7.5.[sm=smiley36.gif] kumica pricest i rodendan i tako.

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 8:42:58)

Jutro
Baby moj D vec mjesec dana spava cijelu noc od 22 30-7 30h,malo mi je to bilo dugo,al onda se mislim nek on samo pajki,prek dana mi je vise budan i dobre je volje[sm=smiley1.gif].
Baby bas mi je zao zbog vremena[sm=smiley13.gif].
Mi cemo imati u vat. domu krstitke.
Jezic ja sam dominiku pocela davati od ponedjeljka samo prije noci bebimil jer popapa obje cike i jos je gladan.malo sam zbog tog bila tuzna al kaj sad[sm=zmeden.gif]preko dana je samo na ciki.[sm=smiley1.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 8:45:55)

Lidac kaj tvoj mali muz dela?

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:13:36)

Jutro,žene [sm=smiley1.gif]

Aaaa,Danira stavila si štruceka na avatar [sm=bravo.gif][sm=love.gif]...de ga stavi u album tu mi je premali,niš ne vidim [sm=smiley36.gif]...al vidim da je slatki [sm=smiley9.gif][sm=love.gif]

Ja evo do sad prebacivala neke slike iz moba u laptop,stavit ću koju tu u album pa ću vam stavit link...moj dečec isto spava odavno po noći al on nije na cici pa je opet to drukčije-on od mjesec i pol spava od 22-7 ujutro,pojede i onda spava još do 10...al kaj veli Danira,prek dana je isto više budan i to i kaj spava prek dana je maksimum sat vremena osim ak se ne dronca u kolicima,onda odspava duže...malo je nervozan sad ova zadnja 2 dana jer nejdemo van [sm=smiley11.gif]
Počeo mi se prebacivat sa leđa na trbuh,valjda je skužil kak [sm=smiley36.gif] i počel se smijat na glas [sm=smiley36.gif]...i sve ga živo škaklja,ne smeš ga opće dirat,samo se cereka [sm=smiley36.gif]...eto to je nekaj novo [sm=smiley1.gif]

Jezic,pa Luca jede ko velika već [sm=smiley36.gif]...ja jedva čekam drugi tjedan pa da i mi krenemo pomalo [sm=bravo.gif]...onda mi je nekak lakše i na dulje otić nekam s njim-turnem kašicu u torbu i Bog te veseli...ovak kak ga ne dojim,to je problem sa mlijekom koje mi se nakon pol sata ohladi u torbi,a njemu još nije vrijeme jest [sm=smiley11.gif]

Baby,držim fige da sutra ne bu padalo i nek vam sve dobro prođe [sm=smiley20.gif]...a sličke obavezno očekujemo [sm=bravo.gif]

Kazić,di si?Jel bolje kaj?

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:15:21)

Danira,evo mene tuke-sad vidim album [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Idem odma gledat [sm=love.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:27:58)

Danira,Domi je presladak...ko bi reko da se ranije rodio,baš ga ima [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
Evo stavila ja par slički novih [sm=smiley36.gif]
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3740

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:41:46)

Cureeeee, decki su prekrasni.....koji bu nasu Lucu osvajao???? [sm=jezicek.gif]

Bum I ja stavila, ali s glupog tableta jer mi muz uzme laptop na posao....

Baby iskreno se nadam da bu se vrijeme popravilo I da bu veselica kak'' treba...[sm=smiley1.gif]

Lidac grlo jos boli....tretiram I cekam da prestane[sm=smiley36.gif]

B jos hropce oa se malo zakaslje I tak....pratim....[sm=zmeden.gif]

Jezic moj K je imao bocu samo za vodu.....V nije nikad pila iz boce [sm=jezicek.gif]......ja sam ti mama bez full opreme....ni boca ni duda...nisam to cak ni kupovala unaprijed......bumo vidjeli kako ce B ....fakat je cica zakon [sm=bravo.gif]

Moj malisa se budio sad po 3-4 puta....najvise od sve moje djece[sm=jezicek.gif]....jucer sam s njim legla u pol 9 ....mm je oprao klince I spremio u krpe....dusa mi je spavala [sm=smiley13.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:42:50)

Lidac mauro je bas slatkis,pravi lijepi decko.

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:43:12)

Baby budisretna stoti tako spava.
Moja L je ovihdana skroz se poremetila sto se spavanja tice. Ponoci se budi onako skoro svakih sat vremena, jer ju kasalj ili prduckanje probudi. Onda se rasplace i nista ju nemoze utjesiti osim cike [sm=smiley36.gif]
Prekodana mi odspava po2-3 puta oko sat do dva.
Ja bi stavila slikice, ali sam slabo za laptopom uglavnom sam na tabletu.
Ali mozda ovaj vikend ako ova moja dvojica odu u novsku uzmem i malo se igram sa tim na laptopu.[sm=smiley36.gif]
Pa da vidite moju L.

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:45:28)

Jezic bas se veselimo curku.....I ja bum s laptops kad stignem, bolje su slike.....

Baby sam nek spava, zdravi je I nek uzivajte, a I ti bome....[sm=bravo.gif]

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (29.4.2016 9:45:51)

Kazic razumijem te, moj mm u zadnje vrijeme sprema malog na spavanje jer ja u 8 vec budem u krpama sa lucijom

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>