lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.4.2016 9:02:19)
|
Jutro,curke [sm=smiley1.gif] Kazić,B je predivan [sm=love.gif]...i ooogroman [sm=smiley36.gif]...baš sam ti na sličkama napisala,zgleda ko da ima 6 mjeseci [sm=smiley36.gif]...i sad mi je iiiista V u facici..[sm=smiley1.gif] Kod mene jučer kaos...moj sedmaš igrao nogomet na školskom igralištu,na betonu,u sprintu pao preko lopte-NA GLAVU [sm=smiley26.gif]-sa svih svojih 175 cm i 80 kg [sm=smiley3.gif]-dopeljali ga doma,ovome se vrti,boli ga glava,mučno mu je,2x povratio-otišli u Klaićevu na hitnu,ostao na neurokirurgiji na promatranju...[sm=smiley13.gif] Kasnije se smirio,nije više povraćao,al su rekli da vjerojatno je neki potres mozga,da će danas vidjet kaj će mu još radit,al da će sutra najvjerojatnije doma ak bude sve ok...moram zvat sad negdje oko 10 kad im prođe vizita pa ću vidjet kaj imaju u planu... Za poludet [sm=smiley29.gif]...a navečer došli sa stvarima,on već ko da niš nije bilo-ceri se kak sad ne mora u školu...e svašta,ta deca su luuuda [sm=smiley26.gif] Najgora mi je kaj sad zbog M ne mogu nikud-ne pada mi na pamet vodat ga po bolnici,tak da niš dok popodne muž ne dođe s posla da on ode k njemu...Jučer mi je kćer ga navečer pričuvala dok sam to kratko otišla(al sam ga prije okupala i nahranila),nemam ga kome ostavit [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|