hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (13.8.2018 20:37:38)
|
Joj katy, grozno je vruce, jos s mucninama uzas. Ja se jedva natjeram na plazu, poslije mi bude drago, u hladu je i u moru se jedino dobro osjecam. Dok ne vidim svog doktora necu znat je li to novi ili miom od prije. Ovaj mi nije napisao i rekao koja je vrsta i gdje je u odnosu na gestacijsku. Ja sam pretlostavila da je narastao jedan od dvoje prijasnjih podstanara, tek mi je poslije palo napamet da je to možda novi. Dok se dovucem. U Zg, vec bi se nesto sve trebalo vidjet. Ne sizim oko toga dok mi on ne da razlog za to. Nadam se da se posteljica necw nakeljit ispred njega, pa bi sve trebalo bit ok, pogotovo ako pregrmimo 10 tjedana. U prosloj trudnoci su ta dva rasla, pa se smanjila poslije poroda i mirovala su. Nekad istrunu u trudnoci i to zna bit neugodno i bolno. Mogu uzrokovat probleme i spontane ali to ovisi o vrsti mioma i njihovom smjestaju. Nista od toga ne znam pa se odbijam brinut dok ne saznam. Znaju uzrokovat krvarenja, koja sad nisam imala, to mi je ovaj napisao na nalazu i da u maternici nema tragova krvi. Osim mucnina i umora, buknule su mi sise, morat cu skoro veci grudnjak uzet, ovi sad su mi lagano postali prepunjeni.
|
|
|
|