hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (23.7.2018 11:02:02)
|
Lidac drzim fige da izdrzis do 36 i duže!!! Katy, žao mi je radi mučnine. Meni su mirisi koma, nekad mi je nešto teško u želucu, sve naglašenije i ranije nego prvi put. Prvi put sam uglavnom puno piškila. Tog se jedino sjećam. Hipici još nismo rekli da ne prepriča svima, nekako još ne bi rekli. Al ona silno sad hoće seku i jučer me sva tužna pitala: mamaaa, kad će mi doć seka? Sva tužna što je sama. Pa sam joj rekla da se to mora dugo čekat. Zapravo me frka da se nešto dogodi i trudnoća nema sretan kraj pa da se ne razočara. Ne znam koliko će dugo muž izdržat da joj ne kaže. To za nosanje bi bilo dobro da zna jer zadnjih deset_ dana samo hoće da je nosim. SReća da je sad muž više doma pa preuzme. Njega sad stalno podsjećam koliko je bio dobar u prošloj trudnoći i pomagao tako da se malo reset_ira od tog svog posla. Ja piškim testiće ko luda, iživljavam se na njima [sm=jezicek.gif] E da pregled, budem išla na moru, vjerojatno negdje iza 6.08. Budem išla kod nekog u Splitu, imam par imena pa ću vidit tko nije na godišnjem. Da sam u Zg, taj tjedan su mi već tu oba ginića, pa ne bi bio bed. Danas ću zvat zamjenu socjalca da probam nažicat uputnicu za urinokulturu i progesteron.
|
|
|
|