Lisica Mica -> RE: Ljetne bebe 2016 (3.7.2016 12:25:57)
|
Hello drage moje, samo ću kratko dok Vice spava. Prvo, mammita, čestitam ti na dolasku tvoje princeze!!!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=love.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_inlove.gif]!!!!!!!!!! Super si ti to odradila!!! Drago mi je da si dobro i da dojenje ide!!!!! Nisam jedino shvatila zašto si morala na carski? Zato šta je ona bila velika? Ili zato šta si imala trudove već na 3 minute, a nisi se otvarala? Jesi bila šta otvorena? Doktora debila neću ni komentirati, sramota za ljudski rod!!! U svakom slučaju bitno je da je sve dobro i da se vas dvije već mazite. Mi smo dobro, dojenje ide...on je stvarno dobar, spava, jede...sve kako to već bebe rade. [sm=duda.gif] Evo danas mu je 9 dana. Stariji brat je dobro prihvatio pridošlicu, malo je ljubomoran, ali to je normalno, mi se trudimo da mu se extra posvetimo... S obzirom da se ja stvarno dobro osjećam jučer smo oko 7:30 otišli u prvu šetnjicu s kolicima, do naše plaže. Bio je super, zaspao u kolicima, a mi smo bili atrakcija sa bebom od 8 dana. [sm=smiley36.gif] Ne znam više ko je šta pitao, ali sjećam se da je. [sm=smiley1.gif]. Ime Vice se deklinira: tko? što? Vice, koga? čega? Vice, komu? čemu? Vici, koga? što? Vicu, ooooj Vice[sm=smiley1.gif], o kome? o čemu? o Vici, s kim? s čim? sa Vicom [sm=smiley36.gif] A šta se tiće izgona (koji skok sa teme na temu[sm=smiley36.gif]), bila sam na sve četiri na krevetu (i super mi je odgovarao taj položaj tada na samome kraju) dok nisam osjetila da moram tiskat, onda smo zvali brže doktore i babicu, onda sam se namjestila na leđa, sa nogama gore i tako tiskala. Ekipi sa natečenim nogicama i drugim tegobama koje su blizu termina želim da se šta prije porode....izdržite još malo, još malo i družimo se sve na novom topicu :) Pozdrav!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|