mmamita -> RE: Ljetne bebe 2016 (29.6.2016 21:19:33)
|
Hello [sm=nosecka.gif] i mame evo samo brzinski da vam se javim s izvjestajem pa cu vas poslije citati. Usla u utorak u bolnicu (pricu o posteljini znate [sm=smiley36.gif]). Oko rucka dolazi sestra i kaze nema za vas carskog ni danas ni sutra. Ja pop...ljuta otisla spavat! Naspavala se, probudila oko 17h otisla na wc kad ono pljas iz mene. Nakon toga voda pocela curkat stalno. Izadjem u hodnik po sestru a ono nigdi nikoga... Odem na skroz drugi odjel i trazim od njihove sestre da zovu doktora da me pregleda. Da skratim, odmah me poslalo u radjaonu, dole dobila klizmu i setala 2h s trudovima u razmaku od 5 pa 4 i na kraju svake 3 min. Jako brzo su poceli i bili su bas bolni ( virujte mi da ih necete falit kad krenu [sm=smiley36.gif]) Proslo 100 sestara i doktora, svaki prevrce one papire... Svakom po naosob govorim kako nemaju sta cekat, jer beba je to jutro procjenjenna na 4500g i da treba carski. Da bi 2 dr. rekla da me uvedu u boks i krenu s prirodni porodom. Takav strah u zivotu nisam dozivila. Govorim im da imam problem i da se ne otvaram, a trudovi me paraju na svake 2-3 minute i dosla sam do tocke kad to vise ne mogu izdrzat. Trazim nesto za bolove ali ne daju mi nista. nakon 4h pregledava me jedan grubijan od dr. i kaze mi da jeli ja znam da sam ja kriva sto moram na carski. Pita me cinicno koliko sam kg dobila u trudnoci. Svu krivicu svaljuje na mene i namjerno odugovlaci a vidi da ne mogu vise tu bol izdrzat. Tek nakon sat vremena krenu pripreme za carski a radjaonica prazna, ali doslovno prazna!!! Dok sam docekala tu salu molila sam Boga da vise krenu jer jednostavno nisam mogla vise, rez na maternici me pocea toliko bolit da sam mislila da ce puknit. Na kraju anesteziolog kaze da me mora uspavat jer mi se maternica napatila i moraju mi se misici opustit pri zahvatu. Budem li budna da cu vjerojatno bit u grcu... I molim Boga da dodje vise taj trenutak da pusti anesteziju, bojim se za bebu... Ne znam dali nju boli, ne znam nista... I napokon osjecam da se gubim i bol lagani prestaje. Probude me i kazu najlipse rici koje majka moze cut. Rodili ste zdravu djevojcicu, 4150g i 49cm. Ja u sebi vristim od srece, a na glas ne mogu jos govorit od anestezije. Odmah mi je dalo sve protiv bolova, i to dok je pocelo djelovat nekih 15-20 min... Donili mi moju curu opet na 2 minute, ali sam je izljubila ko da je bila 100 minuta!! Muz mi se uto javlja da je stiga doc i da je vidia nju i da je sve u redu. Covik momentalno zaboravi na sve sto je prosa, samo nek mu je dite zdravo!! E da, mala se zove Petra i sretan joj imendan danas [sm=smiley1.gif] Inace je toliko savrsena da ne virujem da je moja!! Ciku smo vec naucili papat i jako je dobra. Vecinom spava i cini mi se da bi mogla bit kao i sestra!! A to znaci puno sna za mamu. Ljubim vas sve drage moje i hvala svima na cestitkama!! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|