|
kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (30.10.2013 18:13:04)
|
Farah – onda vam samo preostaje pratiti to, i akcija do kraja Snjeguljice – ma kažem super da se uspjete truditi toliko, jer evo naš što je veći to je akcije sve manje. Uvijek je tu negdje, a mislim da je sad već preveliki da nas zatekne u tako nečemu, pa onda ni ne pokušavamo kad je on doma. Perlice – tvoja tempica se igra, malo gore, malo dole. I sad evo vidim da je stigla, sad bi najradije vrisnula da me čuje pol grada. A tako se sve lijepo činilo. Katarina – meni to sad nikako nije jasno. Bemu miša, ja sam nekako uvjerena da si ti trudnica ovaj mj.a taj test nikako pokazat ništa konkretno osim ničega. I to me ljuti baš. Bucika kod tebe isto sve nešto čudno, niti prave menge niti pozitivnog testa. Nadam se ja da ovo nije bilo ni m, a kamoli menga, Ovaj mjesec je čisto sranje (ispričavam se na izrazu), toliko je bilo simptoma trudnoće, kašnjenja, lijepih visokih temperatura, i na kraju koliko toga toliko i glupe menge. Gdje god pogledaš nikako neće, taman kad počnemo navijat i mislimo to je to, ono vrag dođe. Koma. Sad eto još kod Katarine i Bucike nema prave menge, a testovi ne pokazuju ništa. Kod perlice isto temp.san snova, a na kraju noćna mora. A za dragu nam Andy nemam riječi kojom bi uopće rekla kako mi je žao, cijelu noć sam mislila na nju, i jutros takva vijest. Nadam se da će vam studeni donijet više sreće.
|
|
|
|