|
Bucika001 -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (26.10.2013 11:37:03)
|
aaaaaaaaaaaa napisem cijelu citabiu i kaze da mi je isteklo vrijeme [sm=sad.gif][sm=smiley11.gif] kisica draga to je neka vrsta akupunkture? nisam nikada cula za to...iako ja sada nemam love nikako k svemu mi se jos i auto pokvario..koji baksuz...[sm=smiley13.gif] ja sam ti oduvijek jaka,doktorica mi je rkla da imam jake kosti,a buknula sam kada sam sa 17 godina pocela trositi kontracepciju...sada sam na najvisoj kilazi i zelim je se rijesiti,smeta me.. cula sam za tu ginekologicu..ja sam ti kod Borica,nisam bas nesta zadovoljna,ali nitko ne prima pacijente da se prebacim...svi jako hvale Valenticku,ali ona nikako ne prima pacijente.. eternity i farah drage,nisam znala da bi to moglo biti to,hvala vam od srca drage moje,morat cu to provjeriti!!hvala Bogu da imam vas koje me ne osuduju,imam se gdje ispucat.. anaxx draga imam osjecaj da bi ti trebala vikati vi..[sm=smiley36.gif]nemoj negativno razmisljati,samo mozes bebici nastetiti,odi na aminocintezu pa ces vidjeti sto ce biti,ali ja vjerujem da ces ti dobiti jos jednu divnu,zdravu bebicu!!ljubim te!! Fiona mila,znam kako ti je,ja sam saznala za bivsega s kojim sam bila tri godine da ce postati tata...a sa mnom je to isto htjeo i hvala Bogu da nismo..on nema dvije zdrave u glavi pa eto vidis..znam za jedan slucaj gdje je par bio u braku godinama pa nis mogli dobiti bebeu..na kraju su se rastali(ne radi bebe)..ona se preudala i ostala trudna...sve ti to ima svoje,svima nam je put zapisan u zvidjezdama,,,stoga ne brini i ti i tvoj dragi ctete dobiti svog malog andela,a ja drzim fige da tobude sto prije!! prelice mila ne zelimo tu glupu [sm=hudicek1.gif] kod tebe... bella draga hvala ti na rijecima podrske!! cecilija,samo se opusti,vidis da mozes,a ovo je vjerovatno bila neka prirodna eliminacija...doci ce uskoro tvoja[sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|