|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (21.10.2013 10:36:40)
|
Draga Bucika, zašto si prestala mjeriti tempicu? [sm=zmeden.gif] Znam da si rekla da ćeš nabaviti obični toplomjer, ali mogla si do tada nastaviti mjeriti. Možda ti je O bila u ovom razdoblju od kad ne mjeriš. [sm=zmeden.gif] A da izmjeriš sutra ujutro? [sm=smiley9.gif] Ikaaa, milena, u potpunosti te razumijem ... teško je prolaziti kroz ovo sve, ali mi smo jake i mi ćemo to sve prebroditi. Kao što kažu: što te ne ubije to te ojača. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga Andy, da jako si često spominjala Bundek i stavljala slikice pa te zato uvijek "tražim" na Bundeku. [sm=smiley1.gif] Rekla sam ti već da staviš slikicu da vidim kako si mi zgodna. [sm=smiley2.gif] Katy, samo vi pokrivajte dane, a mi ćemo navijati da se mali [sm=duda.gif] primi u buši. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mislim da je ona sluz što si vidjela vjerojatno zbog O. [sm=smiley1.gif] Draga Jasmina, trebalo bi tog tvog mužića po turu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kak si je to on isplanirao da bude nedostupan za vrijeme plodnih dana? [sm=zmeden.gif] Moraš ga dovesti u red! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Perlice moja draga, kako si mi? Kad ponavljaš bris? Kako TM? Dal marljivo pije sve pripravke? [sm=zmeden.gif] Nemoj mi se žalostiti ... sve će se to ubrzo popraviti i bit ćeš najponosnija okruglica. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Gdje nam je opet pobjegla daxy? [sm=zmeden2.gif] Fališ! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga tintin, dal si ti spominjala da ideš danas na pregled? [sm=zmeden.gif] Obavezno javi sve detalje u vezi mrvice! [sm=smiley1.gif] Hvala vam drage moje koje su pitale za mene i brinule se. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif] Ja sam malo odmarala za vikend. Bolovi su bili dosta jaki, ali mi je čudno da me desni jajnik jako bolio i još uvijek ga osjetim (baš kao pred O). [sm=zmeden.gif] Sumnjam na ciste i moguće da su veće od onih koje inače imam. [sm=smiley13.gif] Malo me brine da nije upala jajnika (čika Google me malo prestrašio [sm=smiley36.gif]) pa ako je koja od vas imala upalu jajnika neka mi opiše kako je to (brinem se jer ako je to da mi se jajovodi ne začepe). Zločesti čiko Google me baš voli strašiti. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zna možda koja od vas što se može desiti ako postoji veća cista na jajniku i ne liječi se? Znam da obično daju kontracepcijske par ciklusa da se hormoni malo smire i da u par krvarenja cista pukne, ali meni to trenutno ne pada na pamet. Idem za koji tjedan na sistematski pa ću vidjeti o čemu je riječ. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|