maja0107 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.1.2013 21:34:20)
|
Samo da vam se malo javimo, čestitam mamicama kojima nisam čestitala. Mi smo super. Bili na 2. kontroli, Matej ima 6 kg i 57 cm. Jako lijep i zdrav dječak. Dobio je cjepivo u nogice, bio je hrabriji od mene, meni ga bilo jako žao. Rekla je dr. da samo pripazimo na temperaturu, Nije ju dobio ali kao reakciju je imao povećano bljuckanje tj. povraćanje poslije jela. Treci dan sam zvala dr., kaže da je to normalno jer on i dalje ima apetit, smije se, kaka itd. samo pojačano izbacuje hranu a time u češće jede. Dr. mi je dala savjet da mu ne dajem papati kad god zatraži, nego otprilike svaka 2,5-3 sata, ne prije jer i zato može bljuckati, bolje se koristiti dudom varalicom. Uglavnom, sve je super, navikli smo se svi jedni na druge, Matej nam je centar svijeta. Baš smo danas komentirali kako smo smiješni jer se smijemo svakoj njegovoj reakciji i ispuštanju zvuka. Baš ne skitamo s njim previše jer samo siki ali ga kad god temperatura dozvoljava prošetamo po balkonu da dobije svježeg zraka. Ugodna vam noć za sada i pusa bebicama..
|
|
|
|