BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (21.1.2013 9:35:22)
|
Jel nije to malo malo što je dobio?Nama su rekli da je min 600 g da dobiju. A ako ped kaže d aje ok,onda dobro.Jel samo dojite ili? Mi smo super,noć bude dobra,probudi se samo za papanje i nastavi.Jučer nije imao stolicu cijeli dan,ali jutros je nadoknadio[sm=smiley36.gif] Ja imam mlijek,ali se malo patimo,on malo sisa,pa se počne bacati i vaditi van i to nam dosta dugo traje[sm=smiley13.gif],nadam se da će se ubrzo i to normalizirati. Mi imamo malo problema s velikim bracom[sm=smiley13.gif]....neznam šta da kažem više ili napravim,neznam dali je bezobrazan,ljubomoran,zločest.....uglavnom baš se borimo.Pokušavam na lijepi način s njime razgovarati,što više vreman provoditi s njim dok L spava,ali on jednostavno u pola igre počne divljati i valjati se po podu ili već nešta smisli...baš me izluđuje.rekla sam mu 100 puta da ću ga istući je rviše nemogu se s njim boriti i onda s emalo smiri,pa opet po starome.Danas je otišao u vrtić,pa ćemo vidjeti kako će popodne biti,možda je takav bio je jer bio vikend i nije bio u vrtiću[sm=zmeden.gif] Mi smo jučer dobili tortu od pelena od šogi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|