evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.2.2013 13:02:14)
|
Cure, hvala na savjetima. Taman mi bila patronažna prekjučer i dala mi još jedan savjet pa ga podijelim s vama, daze možda ti i pomogne: dam mu cicu i izmaltretiram ga da jede bez stanke (brižan, baš mi ga je žao, stalno ga kuckati po obraščiću) koliko može, obično to bude 10-15 min. onda počne spavati na cici. e, onda ga podrignemo i presvučemo. on se u međuvremenu razbudi pa malo i vježbamo nogice, rukice (kad je bez povoja za kukiće) i onda ga lijepo zapakiramo i još malo na cicu, ali isti princip - stalno ga dirkat i "maltretirati" čim vidim da hoće zaspat na njoj, a da ukupno nije prošlo 20 minuta hranjenja. kad to prođe, ako i zaspe na cici, lako ga odvojim i stavim spavati. eventualno ako zaplače, stavim mu i dudu varalicu. tako da je prošla i pretprošla noć bila uspješna... budio se svakih 2-3 sata... uspjeli smo se naspavati i muž i ja!!! ;) čak smo spavali sinoć od 22 do 03:00!!! Nadam se samo da ne slavim prebrzo, da će se tako i nastaviti... Mi ga za sad držimo u krevetiću (noću) u našoj sobi, a na ljeto ga selimo u njegovu sobicu. daze, ne znam za to, ali u puli svi idemo nakon mjesec dana kod pedijatra. to je uobičajeno. kad vi idete?
|
|
|
|