BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (21.2.2013 11:59:10)
|
Mi bili na pregledu danas.L ima 5070 i 60 cm[sm=smiley1.gif]...kaže pedica super,da je zadovoljna.Nećete vjerovati nije ništa rekla što ne dojimo i što papamo Hipp,baš sam se iznenadila.samo je kao rekla nećemo onda mjenjati adaptirano[sm=zmeden.gif],neznam šta je pod tim mislila jer ja neću uopće mjenati kad vidim da mu je dobro.I mi dobili D3 kapi,mi moramo uzimat 4 kapi na dan,a vidim svako dobio drugačije[sm=zmeden.gif].Išao je i veliki braco s nama,baš je bio sretan što pomaže dok se vagao i mjerio i naravno ponosan.Ljubav mamina[sm=smiley1.gif] Poslije smo brata odveli u vrtić i odmah pokazali bracu[sm=smiley1.gif].Djeca su ga okružila i nisu se micali sigurno jedno 15,20 min,aL i samo gledao i na kraju zaspao[sm=smiley36.gif]..oni su naravno htjeli da ostane....a nemoram vam ni govoriti kako je veliki brat i tamo bio ponosan,još kad mu je teta rekla da liči na njega[sm=smiley1.gif]..obečali smo čim zatopli i oni budu vani,stiže i L da ih obiđe. Lotte i mi malo mrljavimo s jelom,zalomi se se i koji put da dobro pojede,a to bude kad lijepo odspava(kao jučer)i onda s e pošteno najede,a ovako kad ne spava bude umoran i odmah zaspe i malo pojede
|
|
|
|