koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

mala_ze -> koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 12:33:19)

ZdrAVO drage moje,prvo da vas sve pozdravim kao vasa nova clanica..........
nadam se da cemo se ugodno druziti i razmjenjivati iskustva...

Koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne,ja i moj muz vec 4 mjeseca pokusavamo,ne pratimo plodne dane jednostavno kad nam se radi radi,ali jos nista[sm=zmeden.gif]

Točkica28 -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 19:40:07)

praktički iz prve

lidac0605 -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 19:57:04)

Prvo-iz prve
Drugo-10 mjeseci
Treće-se zalomilo
Četvrto-iz drugog pokušaja
Doći će beba,samo vi delajte!

cuba -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 20:23:12)

Doslovno iz prvog pokušaja[sm=smiley36.gif]
Ma doći će vam bebica kad se najmanje budete nadali[sm=smiley1.gif] Nemojte gubiti nadu i dalje se trudite, želim vam svu sreću svijeta da što prije ugledate plusić na testu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mayathebee -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 20:25:35)

Dobro nam došla!

Nama je trebalo dva mjeseca, stime da sam pratila plodne dane, i dubila na glavi nakon odnosa![sm=smiley36.gif]
Ne brini, brzo ćeš nadam se pisati o trudničkim mučninama![sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 20:40:12)

Nismo ni bili planirali i dogodilo se,ajmo onda reći iz prve[sm=smiley36.gif]
A sada pokušavamo već par mjeseci i još ništa[sm=smiley13.gif]

sarah_zg -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 21:04:24)

Hej, draga, dobrodošla.

Nisi sama.

Za prvo - 12 mjesečnica neželjenih, dakle - godinu dana

sad se trudimo 5 mj. - još ništa [sm=smiley13.gif]

sretno nam svima

ucitelj -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 21:33:42)

Dobrodosla
Nama je trebalo 8punih godina i koji mjesec ali kad smo skoro odustali zalomilo se[sm=jezicek.gif]
Sam polako i opusteni i sto vise keksica [sm=smiley36.gif]
SRETNO

mamacita -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (6.4.2012 22:05:00)

Prvo - iz prve, tocno na ovulaciju i uspjeli.
Drugo - 3 mjeseca (od trenutka pikiranja ovulacije)
Trece - pobrkala matematiku (brojala sam plodne dane) dakle, odmah (neplanirano)
Cetvrto - isto kao i trece [sm=smiley36.gif].

Mm je znao reci u sali da ja zatrudnim ako me on pogleda sa drugog kraja sobe[sm=jezicek.gif].

Dacana -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (7.4.2012 20:54:11)

Evo moj mm i ja smo na bebi radili mjesec dana...i to nismo pratili plodne dane nego smo se svaki dan prasili hahahahahahaha
i eto za 2 mjeseca nam dolazi mala Anaaaa :D

samo vjeru u sebe i bit ce beba koliko nam srce zeli...[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Leptir5 -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (7.4.2012 22:30:10)

ja ću srušiti ovaj prosjek o kratkom vremenu do trudnoće,nama je trebalo 3 i pol godine, na kraju dijagnoza idiopatska neplodnost (nepoznat uzrok), dakako da sam imala vjere u sebe, bila opuštena i tako to, sve šta drugi govore...

Sandica -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (8.4.2012 8:35:44)

4 mj .. ali eto pored mene spava.. nas anđeo ... [sm=duda.gif]

Krky -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (8.4.2012 18:58:05)

Meni je, na sreću, dovoljno da samo poželim i žao mi je što nisu svi te sreće. Ostanem trudna a da se i ne trudimo i ne planiramo :))

anamarijapupek -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (10.4.2012 14:14:45)

Pozdrav! Prva trudnoća je bila neplanirana i bio je AB sa 9+2. Druga, trenutna trudnoća, je nakon jednog ciklusa da smo baš pikirali ovulaciju. U pravilu obje bebice su nastale 15.dan ciklusa što bi značilo da imamo savršen tajming i da nemamo problema [sm=bravo.gif]

Zvonki -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (10.4.2012 14:57:41)

Prvo - iz prve, tocno na ovulaciju i uspjeli.
Drugo - 3 mjeseca
Trece - pobrkala matematiku (brojala sam plodne dane)

Prepisujem.

Tanjica Tanja -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (10.4.2012 16:08:55)

4 mjeseca dubljenja na glavi[sm=jezicek.gif]...nije pomoglo, onda sam 5 mjesec pokupila e.coli i rekla: ovaj mjesec nećemo ni pokušavati i taj sam mjesec ostala trudna[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Zana987 -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (10.4.2012 18:10:22)

pozdrav...ja pokusajem evo vec 5god. i nista...svakih 28 dana razocarenje..
kazu da ne mislimo o tome...ali kako ostati normalan??????[sm=smiley19.gif]
imala sam cokoladne ciste,anemicna,mrsava....itd...sve sam to rijesila,ginekolog me svaki razocara da ostanem bez teksta i ljuta na samu sebe...i kazem zasto mi se to sve dogadja...inace sam osjetljiva jako..pa mozete sad pomisliti na kakvu dramu to lici...hhhhhh..poslije svakog odnosa trudim se dici noge sto vise...ali nista..[sm=zmeden.gif].mala pomoc ako moze.....

anamarijapupek -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (11.4.2012 10:15:11)

Zana nisi napisala ništa o metodama koje primjenjuješ osim dizanja nogu [sm=jezicek.gif] Jesi probala trakice, mjerenje temperature? Možda nije problem u vama nego o tajmingu. Imam kolegicu na poslu koja mi je trubila da nije ostala trudna 5 godina. Kad sam ju pitala jel se svaki mjesec keksala redovito, jel pazila na plodne i neplodne dane, priznala je da nije. Znači-pomognite si malo sa današnjim čudima koja postoje, trakice nisu skupe.....a ostale metode su besplatne.

mariola -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (11.4.2012 10:22:07)

Prvo - nakon 9 mjeseci.
Drugo - nakon 2-3 mjeseca.

mamino zlateko -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (11.4.2012 11:19:45)

prvo neplanirano a na drugu se spremamo polako..

Sheilla -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (11.4.2012 11:29:23)

Zana987 znam kako ti je..nazalost ali znam... Imala sam pobacaj prije 4 godine i od tad nikako nista, dragi i ja smo se trudili , isli na pretrage, moja dijagnoza su policisticni jajnici s tim da jedan uopce nema funkcije (ovulacija 0 bodova) i tako smo lani negdje oko 5 mjeseca odustali , ja sam pocel apiti macinu travu i rekli smo da cemo poslije nove godine se poceti truditi opet pa ako nece ici na umjetnu a ako ne uspije posvojiti. Dosao 7 mjesec godisnji odmor puno keksa bez imalo zabrinutosti i slicnoga. I eto termin mi je 20.04.12. sad da li je na psihickoj bazi bilo sve kod mene neznam , jako puno zena mi se kune u tu macinu travu da toliko sve zivo procisti da ostajes trudan. Evo i jedna frendica je nakon mene ostala trudna iskljucivo sa njom (ponavljam vjerojatno je tu i psiha odigrala svoje ali skoditi nemoze)

Sunshine28 -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (12.4.2012 17:32:34)

za prvu trudnocu koja je zavrsila spontanim pobacajem trebalo nam je 6 mjeseci, a za bebicu koja je trenutno 18+5 i koju cemo nadamo se docekati 9.9.  - ravno 12 mjeseci....
sveukupno od trenutka kada smo krenuli do zadnjeg pozitivnog testa cca. 20 mjeseci
sve smo pokusavali...svo vrijeme sam racunala plodne dane, drzala noge gore nakon sexa, pratila sluz...na kraju smo kupili mikroskop za ovulaciju i to je, cini se, uplailo ili se jednostavno potrefilo da nam se u to vrijeme sreca nasmijesila [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

winkica -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (12.4.2012 18:01:34)

pozdrav...evo ja i moj mužić pokušavamo 11 mjeseci...i još uvijek smo u isčekivanju...i nadamo se da će nas Bog blagosloviti sa malom bebicom...

larousse -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (12.4.2012 18:17:19)

Za prvu trudnoću koja je nažalost završila pobačajem, trebala su nam tri ciklusa. Nakon pobačaja gin je rekao da možemo odmah na drugu bebu, samo da sačekam ciklus. Nije nam se dalo, doslovno smo se prasnuli da prostite na izrazu, samo jednom taj mjesec i odmah nakon pobačaja ostala opet trudna!!! Dakle, četiri ciklusa i naš švrćo je tu... Držim fige...čuda su svakako moguća!!!![sm=smiley27.gif]

zvončica1 -> RE: koliko dugo vam je trebalo da ostanete trudne (12.4.2012 21:11:04)

Prvo-neplanirano, iz prvog pokušaja, sjećam se i te noći[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image], Drugo- planirali da bi bilo dobro da Matija dobije seku ili brata prestali se štititi i iz prvog ciklusa ostala trudna i eto seka je sa nama, a sad treće već 3 godine ali prvo nismo mogli jer sam imala visoki prolaktin i sad kad je to sređeno znači 5 mjeseci je sve super, ciklusi uredni, skoro u dan, nikako...ali ne odustajemo.

Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>