RE: Količina AD mlijeka??? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i hranjenje bočicom

Poruka

srečica -> RE: Količina AD mlijeka??? (3.6.2011 12:54:01)

moja beba ima 3 mjeseca i pojede najviše 100 ml. a prema uputama na kutiji od hrane to je malo za tu dob. jel netko još imao takav slučaj. malo pojede ali često svaka 2 sata.

lilia -> RE: Količina AD mlijeka??? (3.6.2011 13:14:51)

Ma neboj se dosta joj je. Evo malena od Nike je uvijek malo jela i zdrava beba je.
Ako normalno dobiva na težini i napreduje ne brini se.

Točkica28 -> RE: Količina AD mlijeka??? (3.6.2011 16:19:23)

Moj uvijek pojede manje nego kaj piše

lavica81 -> RE: Količina AD mlijeka??? (3.6.2011 20:50:11)

i moja isto
IZVORNA PORUKA: Točkica28

Moj uvijek pojede manje nego kaj piše

srečica -> RE: Količina AD mlijeka??? (6.6.2011 8:33:31)

ma bitno je da nisu gladni i da dobivaju na težini. a da li uz adaptirano mlijeko dajete vodu i čaj i koliko često...

modesty blaise -> RE: Količina AD mlijeka??? (6.6.2011 9:33:40)

čak i uz Ad mlijeko nije potrebna veća količina tekućine..dakle ne treba dijete nalijevati ničim ak ne traži...
a za popijenu količinu mlijeka bitno je da dobiva na težini i da ti kroz dan popije približno za kilažu i dob u kojoj je...
neki jedu češće a manje a neki obrnuto[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tanjica Tanja -> RE: Količina AD mlijeka??? (10.6.2011 16:23:33)

Čitam pa sam se upitala....ja svojoj H dajem Bebimil 1, sad trenutno ima 5 do 6 obroka dnevno od kojih su 4 po 120 ml, a dva od 80 ml...meni se to nekako puno čini...ako joj ne dam 120 onda kmeči nakon dva sata od gladi. Inače jede svaka 4 sata. Ne znam procjeniti jel joj to puno? Inače ne bljucka baš previše.

mayathebee -> RE: Količina AD mlijeka??? (11.6.2011 0:46:08)

Tanjice zar ti nije ona još mala za 4 sata razmaka i 5 obroka? Moj je u to vrijeme jeo 90 ml svaka 3 sata po danu, po noći malo duži razmak, i imao je 7 obroka. A da joj daš manje obroke po danu, a ove velike za noć?

Tanjica Tanja -> RE: Količina AD mlijeka??? (11.6.2011 8:10:12)

Nekako sam se vodila prema preporučenim količinama na kutiji....ne znam ni sama više iskreno...njoj je 80 premalo, ogladni za cca 1,5 do 2 od te količine. Kroz dan mi se javlja stvarno svaka 4 sata za jelo...idem u petak na prvi pregled pa ću pitati doktoricu za mišljenje.

ema55 -> RE: Količina AD mlijeka??? (11.6.2011 8:24:14)

4 sata je OK za umjetno mlijeko. nije prevelik razmak. meni su jedino rekli da kad je na umjetnom da nije dobro ako jede prečesto, tj da je razmak ispod 3 sata, budući da se umjetno mlijeko sporije probavlja.

magdalenaa -> RE: Količina AD mlijeka??? (12.6.2011 10:01:42)

ja svojoj R dajem 4 obroka mog izdojenog mlijeka ,a preko noći bebmil1 i to po 80ml, a mog popije 110ml,svaka 3h,ponekad ju nebudim da bi jela,pr,sinoć je spavala od ponoći jutros do pola 6,ma žao mi budit,jer onda bude sva  nervozna ,ovako se sama probudi da jede,gledam ju duže ostavit preko dana budnu tako da mi noću duže spava,

entinte -> RE: Količina AD mlijeka??? (22.7.2011 8:08:39)

IZVORNA PORUKA: srečica

moja beba ima 3 mjeseca i pojede najviše 100 ml. a prema uputama na kutiji od hrane to je malo za tu dob. jel netko još imao takav slučaj. malo pojede ali često svaka 2 sata.

Moja bebica ima 3,5 mj i svaka 2,5 sata jede po 120 ml. Neće više tako da mislim da je to ok, on uzme koliko mu je potrebno a cijelu noć mi prespava [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]