Ladina mama -> RE: AJME-Refluks kod bebe (12.2.2010 21:27:52)
|
Ajme! Moja Lada ima 4 mjeseca i donedavno je jakooo bljuckala, pedica mi rekla da to nije ništa jer dobro napreduje, no ona nije bila TU kad je moju bebicu to mučilo i kad bi toliko bljucnula da smo je morali presvlačiti i do 5 puta dnevno. E, tad sam i ja surfala po netu i otkrila GER, isto neki refluks, sve proučila o njemu i počela Ladu hraniti tako da nakon jela pola sata bude na rukama, pa je stavljala una lijevi bok pa... uglavnom, sve kako su savjetovali u slučaju GER-a i... da skratim - sad je bolje, mada još bljucka, no, puno, puno manje! Ali... pojma nisam imala da postoji i taj neki drugi refluks vezan uz bubrege i da je tako opasan. Tak da sam sad u šoku!!! Ipak, ja sam vječni optimist i naučila sam da ZAISTA treba biti pozitivan da bi se događale pozitivne stvari i da se u životu SVE događa s razlogom. Uzasno je gledati bebicu kako se muči.... Zato, budi pozitivna i sve će biti dobro! Mislim da u ovakvim situacijama najteže bude mamama. Bebe su toliko jake i, rekla bih, hrabre - to je nevjerojatno koliko ima snage u tim malim bićima. Ma, sve će biti u redu! Držite se! Svi smo s vama!!!! I... čekamo dobre vijesti!
|
|
|
|