RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno



Poruka


tintin -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 12:35:05)

Lourdess [sm=bravo.gif]za malu mrvicu, i super za punu naknadu, uživaj.
Mini bav super ste to pokrili, sretno i nadam se da ćeš ugledat plusić.
Belina ja tribam dobiti do ponediljka, sta bude bit će [sm=smiley1.gif]




tintin -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 12:35:59)

Tišina kako si nam ti, nadam se da si rješila probleme.




PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 12:41:44)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tintin - 13.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] papučica - 17.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] belina - 20.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Mini Bav - 27.03.




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 13:26:40)

belina mislis da nema potrebe da i danas pokrijemo? Svakako cemo jos par dana pokriti i nakon danasnjeg, s obzirom na proslomjesecno iskustvo, makar 90% sam sigurna da je sluz tu radi O.
Pinky to bi bilo super!
Ali i dalje me bolucka i i dalje vidim sluz. [sm=smiley1.gif]
Joj, valjda ce biti uspjesno ovaj mjesec.[sm=nosecka.gif]




PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 14:37:06)

Mini Bav, onda još nije bila O. Pokrijte i večeras. Šteta što ne mjeriš i bazalnu temperaturu.




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 15:50:56)

Pinky ma ja mislim da je bila, najviše sluzi je bilo jučer popodne, ono baš zamjetno puno rastezljive, danas je bilo nešto malo ja sam ju tako reć iz peta izvukla hahah ali svejedno budemo i večeras, i preksutra, i preksutra iza preksutra. [sm=smiley36.gif]
Možda danas stignu LH- trakice, a možda su već stigle ali ja nisam doma do navečer [sm=smiley1.gif]
Kako se pokaže ako je O prošla taman ili ako tek treba nastupiti? Bude li stvarno linija tamna kao kontrolna linija ako je ovulacija u OVOM trenutku?

I još jedno pitanje, dogodi li se stvarno trudnoća onda kad prestaneš razmišljati o njoj ili je moguće i razmišljati o njoj i ostati trudna? [sm=jezicek.gif] Milsim kad sam prvi put ostala trudna stvarno taj mjesec nisam ni posmislila da sam možda ostala trudna, i eto, jesam, bila sam trudna, a sve mjesece prije sam razmišljala jesam li moooožda trudna, i čekala m hoće li stići, tako da me jako to brine, ne mogu NE razmišljati o tome! [sm=smiley36.gif]




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 19:02:17)

tintin ispričavam se, nisam vidjela tvoj komentar, hvala na lijepim željama, i ja tebi želim + za par dana [sm=bravo.gif]




Hajdi -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 19:45:20)

Belina mene nije baš boluckalo kao pred m, ali sam dva dana imala bolove i probadanje čini mi se na 7 dpt i 13 dpt. Svatko je drugačiji, samo se opusti [sm=smiley36.gif], većina cura je imala bolove kao pred m. Kad planiraš test, mislim da možeš 12 dana nakon transfera.

Tintin vidjet ćeš kakav će tsh biti bez terapije, ako skoči ja bih ipak na tvom mjestu uzimala terapiju čak i prije postupka jer navodno može smetati kod zatrudnjivanja. Držim fige da se uhvati ovako slučajno [sm=smiley1.gif]

Mini Bav najbolje pokrijte koji dan više pa ste mirni [sm=smiley1.gif]. Ne mislim da se trudnoća desi samo onima koji na to ne misle, može i uz planiranje itekako, samo se naravno nastoj opustiti koliko možeš. Znam da taj dio nije lak, ali nastoj, bit ćeš trudna ne brini [sm=bravo.gif]
Za lh trakice, treba početi s testiranjem prije očekivane O i dok je testna crta svjetlija od kontrolne O još nije bila, kad je testna jednako tamna kao i kontrolna O tek treba uslijediti u sljedećih 24-36 sata (ovo provjeri na uputama), i kad O prođe testna crta je ponovo svjetlija od kontrolne.

Lourdess baš mi je drago da beba tako lijepo napreduje i da je potvrđen pišulinac [sm=smiley36.gif]. Super i za punu naknadu, dobro će doći [sm=smiley1.gif]

Nymeria uživaj uz svog mališana [sm=zz_showoff.gif]

Mali anđeo baš je slatka tvoja mala kako se već priprema na bracu/seku [sm=smiley1.gif].

Da, i ja kažem akcijalice uživajte i za nas koje ne možemo [sm=jezicek.gif]

Tišina kakvo je stanje kod vas, ide li na bolje?

Perlice malu damu gnjaviš kašljanjem [sm=jezicek.gif]. Imaš pravo, bolje da potrošim Folacin koji imam i onda se prebacim na Elevit, valjda će to biti ok. Imam Folacina još za 1 mj.




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 22:43:40)

Hajdi nažalost, nisu mi još stigle LH-trakice.. tako da ću ih ustvari prekrižiti ovaj mjesec, vidjet ćemo hoće li sljedeći trebati. [sm=smiley1.gif]
Mislim da sluzav, vodenast iscjedak dosta upućuje uz bolove u trbuhu tako da sam sigurna da se ovih dana nešto događa.. nastojimo pokriti što više pa ćemo vidjeti. Al svakako ću popiškiti jednu-dvije u nekom razmaku kad stignu, da vidim što će očitati..
Pokušavam se opustiti ali previše razmišljam o svemu tome.. potrudit ću se.




Hajdi -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 6:57:09)

Pomalo Mini Bav ja sam shvatila da i kad planiraš trudnoću opet se nekako iznenadiš, uzbuđenje ne može izostat u svakom slučaju [sm=smiley36.gif]. Doći će i tvoje vrijeme kao i za sve naše preostale trudilice [sm=smiley1.gif].

Cure, zna li koja od vas nešto o vodenim cistama? Jedna mi se napravila na lijevom jajniku usljed stimulacije. Čitala sam da one pucaju 4-6 mj nakon nastanka, ali pitam se kako će ova moja puknuti ako sad nemam [sm=hudicek1.gif] [sm=zmeden.gif].

Dr ju je onako usput spomenuo na samom kraju pregleda, mene je zaprepastila veličina na ekranu, ali nisam puno pitala jer se nisam htjela s tim opterećivati nakon što sam vidjela da je bebica dobro. A sad naravno krećem s pitanjima u glavi.




belina -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 7:01:54)

Jutro pije li se kavica?
Ma tila sam rec Mini Bav po mom iskustvu pracenja O to sve sta si ti nabrojala su simptomi da O slijedi. I onda dan-sva nakon toga O. Tako je bilo u mom slucaju, imam izrazene pokazatelje O☺️ I jos uz to sam koji mjesec pratila trakicama i isla na par f-metrija. Tako da bolje ti je i pokrit sutra (ako ste preksinoc pokrili) nego se mislit. I daj, bit ces trudna brzoooo!!!!
tisina gdje si nestala? Je li sve uredu?
hajdi ma znam da je sve individulano, a sta cu, pukla bi da ne pitam hehehe! Planiram radit test sljedeci vikend kad mi mm dode. Ako izdrzim naravno. Od ovog utrogestana nwcu znat imam li kakvih simptoma, deob me stalno bolucla-tako da to nista, bradavice me bole od kad sam pocela primat hormone-tako da i to nista. Ma sta bude bude!
Je li uvas predivno vrijeme kao u Splitu? Perlice dodi na kavu!




tišina -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 8:12:55)

Jutro curee, trudnice i trudilice. Tu, sam pratim vas iz prikrajka. Ma imala sam neku tesku virozu od ponedjeljka, danas je napokon malo bolje. Al opet kd lijecnika na nekim pretragama...
Hajdi, rjesavamo probleme, neki smo kompromis nasli da obojma pase. Starcima mu nece odgovarati al hbga... mama njegovs mi salje poruke na face, ja odgoorim bez daljnje komunikacije... cak me i nazvala, nisam se javila... tvoja mrvica je vec velikaaaa :)

Belina, mali andeo i pinky, klinci su vam preslatki s komentarima za bracu i seku :). Frendice su mi pricale da bi one iz rodilišta donijeli poklon starijem djetetu, kao da je to mali donio pa bi stariji bili presretni i dugo to pamtili.

Tintin, nadam se da je to too i da te slijedeći mjesec necu pratiti s datumom [sm=smiley1.gif]

Mini bav, sretnoo, sretnoo!!! Nadamo se da ce krajem mjeseca bkod tebe biti velikiii plus!

Meni ovaj mjesec okvirno plodni dani kad budemo na putu... hehe, idemo na odmor pa se nadam da ce to pomoci. [sm=smiley36.gif]




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 8:44:28)

belina hvala na svom iskustvu, evo pokrili smo prekjučer i jučer, danas odmor plivača [sm=smiley36.gif] pa ćemo opet sutra..
baš me ljuti što još nisu stigle LH trakice, uplatila sam ženi još u pon! Valjda me nije nasamarila..
imaš li možda iskustva sa rijeđom stolicom za vrijeme O? Već me 3. dan tjera na wc.. mogla bi lagano to povezivati sa O jelda?

Hajdi jako sam nestrpljiva po prirodi, sve bih SAD i ODMAH i to ovo mi je trenutno vrlo užasno za moj karakter. Naravno to mi je minus, al jbg.. pokušavam se skulirati [sm=smiley36.gif]

tišina bravo, baš mi je drago da ste uspjeli pronać neki kompromis. Samo tako nastavite, samo ste vas dvoje bitni, nećeš ostariti sa svekrvom i svekrom, oni su familija koju ti nisi birala, dobila si ih u paketu s mužem jbg-a. [sm=zz_giggle.gif]
Hvala ti na lijepim željama! [sm=smiley1.gif]




belina -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 9:55:21)

Titntin draga zelim ti cudo ovaj mjesec!!!
Bila sam potpisat neke papire za zamrzavanje blastocista, vidila sam biologicu kaze da su stvarno odlicni ovi koje je zamrzla, ali i ovaj koji su mi vratili i da stvarno ima vjere da ce to odma uspit! I da ona radi curice hahaha! Ja sam rekla potpisujem ☺️☺️
Tisina ajde super, najbitnije da ti i tm funkcionirate i drzite se zajedno a druge ko sisa!!!
Mini Bav ne nerviraj se samo vi pokrijte, a ja ti zelim da trakice niti ne upotrijebis nego ih slijedeci mjesec poklonis nekome na forumu!




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 10:34:19)

belina bila bi stvarno presretna da tako i bude [sm=smiley27.gif]

Kad ćeš ti znati nešto, kolko još čekaš?




daxy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 10:34:54)

Jutro. [sm=smiley1.gif]

belina super za blastice! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja biologice su obje fenomenalne! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Što se boluckanja tiče, očekuj da će ti biti tako i nakon što popišaš [sm=rozacrtici.gif]. [sm=smiley36.gif]
Sve ti je to normalno. Ne znam pamtiš li moje grčeve i bolove koji su me budili u noći?
Tad sam mislila da doživljavam pobačaj. A evo me sad u 26TT. [sm=smiley1.gif]
Jednom sam kihnula i tako me presjeklo u maternici da se nisam mogla ispravit 5 minuta
nego sam stajala ko slomljena grana dok me nije prošla ta bol.

mali andeo super super super! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nek je beba dobro i živahna! Ti se pazi! [sm=smiley1.gif]

Lourdess bravo za pišulinca! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Super za "komplikacije", baš sam ti htjela pisat da je moja prija imala pravo na punu naknadu u sličnoj situaciji kao ti.

Hajdi ja mrvica rasteeeeee! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jao kad su moje bile toliko male,sad mi se čini tako davno. [sm=smiley36.gif]
Cista ne bi trebala rasti više. Možda pukne tijekom trudnoće, al najvjerojatnije je da će puknuti prilikom poroda.
Ne brini o tome,nije to ništa neuobičajeno. [sm=smiley1.gif]
Ja sam imala polip na maternicu pa ga sad izgleda prekrila posteljica,bitno mi je da bebama ne smeta. [sm=smiley1.gif]

tintin sretno s TSH! [sm=bravo.gif]
Nek ostane takav i donese sreću s [sm=duda.gif]! [sm=bravo.gif]

Mini Bav još utvrdite gradivo 2 puta i bit će to super! [sm=bravo.gif]
Pozitivna LH najavljuje ovulaciju 24 sata prije nego ona nastupi, tako ako je O danas,onda bi danas trakica bila negativna.
To je zato što skok L Hormona uzrokuje pucanje folikula,a taj skok se mora dogoditi prije (24-48 sati prije) nego proces ovulacije krene.
Sama ovulacija traje (kako kod koga),pa je dobro imati odnose i na dan O,pa i poslije O jer jajna stanica živi do 24 sata. [sm=smiley1.gif]
Nadam se da nisam zakomplicirala. [sm=smiley36.gif]

I da ti kažem da su gluposti to kad ne misliš o trudnoći da će se ona dogoditi.
Ja sam nemislila prvu godinu pokušavanja i zamisli ništa se nije dogodilo.
Zatim sam nemislila cca godinu dana prije ovog postupka IVFa i isto nisam uspjela zatrudnit.
Svi koji tvrde takve stvari za mene su babaroge i ne volim ih. [sm=hudicek1.gif]

tišina drago mi je da ste našli kompromis! [sm=bravo.gif]
Ja sa svojom sveki komuniciram u granicama pristojnosti (kao s tetom u banci i sl.) i ne dam se uvučei u preirku.
Samo mirno,draga.

Pinky draga, uspijevaš li sakriti trudnoću? [sm=smiley36.gif]


Ako sam šta pobrkala,nemojte zamjerit... [sm=jezicek.gif]




PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 14:21:48)

Drage moje evo da vam i tu javim da sam bila na pregledu i moja mrvica je velika već 2,1cm i sve odgovara za 8+4 tt tako da za sad sve ide kako treba. [sm=smiley1.gif]
Dobila sam i par slikica gdje se vidi da sad već imam glavicu i tijelo i rukice i nogice. Ma preslatko nešto! [sm=smiley9.gif] Navijam i da vi uskoro uživate u ovako slatkim slikicama! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tintin kako je tempica? [sm=smiley1.gif]

Belina, prati dal će ti se možda pojaviti žgaravica navečer tamo krajem sljedećeg tjedna. Meni je to bio simptom. [sm=smiley1.gif] Jedva čekam da nam javiš lijepu veeeeeliku betu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tišina, samo tako dalje i nemoj se dati pokolebati! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mini Bav, ako se nebi ostalo trudno dok razmišljaš o tome onda ja nebi nikad bila trudna. [sm=smiley36.gif] Mi smo u ovom dobitnom ciklusu nakon puuuno dana ne-akcijanja bili u akciji dvaput tu večer kad sam MM tutnula pozitivnu LH trakicu pod nos [sm=smiley36.gif] i nakon toga opet puno dana ništa od akcije i primilo se. A prije ove trudnoće sam imala jednu uspješnu trudnoću, 1 missed abortion i 2 puta biokemijsku i SVAKI put smo planirali i lovili O sa LH trakicama, bazalnom temperaturom, iscjetkom, bolnim sisama, itd. Mi smo toliko lovili O i razmišljali o tome jer imam policistične jajnike pa nisam prije imala mengu po 3-6 mj. pa kad se napokon ukaže O morali smo to iskoristiti. [sm=smiley36.gif]

Daxy, mogu si misliti kakav je to tulum u tvojoj buši ... a kakav će tek biti. [sm=smiley1.gif]
Da, još uvijek uspješno skrivam trudnoću. Za 2 tjedna ćemo ići do jedne rodbine pa valjda tjedan kasnije do druge da im priopćimo vijesti, a onda će i ostali saznati. [sm=smiley1.gif] Samo neka nastavi moja mrvica lijepo napredovati. [sm=smiley1.gif]




tintin -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 16:20:03)

Pinky [sm=bravo.gif] za mrvicu, uzivaj draga.
Tisina drago mi je da ide na bolje [sm=smiley31.gif]
Temp lagano pada, danas 37, ne nadam se ni malo, cicke isto manje bole., sta je tu je.




Hajdi -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 18:34:32)

Belina naravno da ćeš pitati sve šta ti padne na pamet i da ćeš osluškivati svaki znak. To što sam napisala da je svakom drugačije je zato da ne misliš da nisi trudna [sm=smiley36.gif]
Znači za vikend pada test, uh navijam samo tako [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Mini Bav nemoj misliti da nas nema još nestrpljivih. I ja sam bila nestrpljiva i to jako, a onda kada sam vidjela na čemu sam i napravila ratni plan bilo mi je lakše jer sam onda samo čekala da dođe i moje vrijeme [sm=smiley36.gif]
Zapravo istina je kad kažu da treba uživati u životu i u svemu što ti sad pruža. Ako ti se pije čaša vina ili piva popij jer možeš, ako ti se putuje i ako imaš uvjete putuj, ako ti se bavi nekim zahtjevnijim sportom bavi se jer možeš. Kad budeš trudna puno toga nećeš moći i bit ćeš na dodatnom oprezu.

Tišina drago mi je čuti da si bolje i da ste ti i tm na dobrom putu da se nađe neki kompromis [sm=bravo.gif]. Putovanje je super ideja, to će vam sigurno dobro doći [sm=smiley36.gif]

Daxy hvala na savjetima i utjesi, ja se nadam da cista neće smetati bebici i da će u jednom trenutku otići makar na porodu.
Tvoje su curke sad već velike, nisu za usporediti s mojom malom mrvicom [sm=smiley1.gif], neka tulumare kod mame u trbuhu [sm=smiley36.gif]

Pinky bravo i za tvoju malu veliku mrvicu, otprilike su nam iste veličine [sm=smiley1.gif]. Ja sam napravila video uzv-a tako da je mogu gledati kad poželim [sm=smiley36.gif]

Tintin ne gubi nadu, navijat ćemo za svaki ciklus sve dok nam ne budeš [sm=nosecka.gif]

Leilani, papučice kakvo je stanje kod vas?




belina -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (10.3.2017 20:19:04)

pinky pa supeeer za bebicu, jesam ja propustila da ti imas pregled??? Jeste rekli roditeljima? A M da ce bit stariji braco? Znaci dvaput jednu vecer??? E pa tako se radi beba!!![sm=smiley36.gif]
Mini Bav pa naravno da ce bit tako imaj vjere! A ja cekam jos 8-9 dana do testa.
Daxy sjecam se tvojih grceva na pocetku, svi smo se prepali. Imas pravo.
hajdi Naravno da ne mislis da nisam trudna hehe! Ajde i tvoja mrvica ce za koji tjedan bit kao i daxyine! I radit ce tulum u maminom trbuhu!!!
leilani ku-ku di si?




tintin -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (11.3.2017 10:59:54)

M stigla [sm=smiley13.gif]

Cure pomagajte, totalno sam u nedoumici sta da radim, mislim se ici u Split, zbog svega, zbog blizine, jel mi mozete malo napisat kako je tu, vi koje ste bile, koga trebam zvat. Ajme sta da radim ocu li ipak u Split?




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (11.3.2017 11:49:32)

tintin žao mi je zbog m.

belina držim fige onda za +!

Pinky baš super. Ja bih samo voljela da imam te LH trakice cistno iz malo nize navedenog razloga.

daxy hvala na objašnjenju! :)

hajdi ma uzivam ja u svemu vec dosta dugo, nece mi nista faliti u trudnoci, spremna sam 100%

Jako me zbunjuje nešto. Znači prije 6 dana me počelo probadati u jajniku/abdomenu, 3.dan pojavila se rastezljiva sluz u velikoj kolicini, 4.dan je bilo nešto vrlo malo sluzi, nakon toga - već 2 dana me boli lijevi jajnik, ali tupa bol.. sluz je i dalje prozirna..

LH trakice još nisu stigle, žena ne odgovara na poruku, izgleda da me stvarno s*ebala.. [sm=smiley19.gif]




daxy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (11.3.2017 12:23:07)

Pozdrav,drage moje.

pinky ma super za mrvicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Neopisivo mi je drago da sve ide kako treba! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mini Bav od koga si naručila trakice? [sm=zmeden.gif]
Mi curke smo naručivale od jedne mame,mogu pokušati naći kontakt ako te zanima...

Hajdi vidit ćeš kad tvoj mrvica naraste na 20+ CM kako će ti biti neobično pomisliti da je bila samo 2cm. [sm=smiley36.gif]

belina kako prolazi vrijeme?

tintin žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif]
Ja sam Splitom prezadovoljna! Nemam niti jednu zamjerku.
Ako želiš znati mogu ti apsolutno sve ispričati do u detalje.
Šta i kako to funkcionira od naručivanja do postupka,gdje se vadi koji nalaz...,pa i kakav je koji doktor...
Poslat ću ja tebi PP...


Ja se danas skroz loše osjećam. [sm=smiley13.gif]
Okrenila je bura. Osjećam slabost,tresu mi se ruke. Leđa me danas rasturaju,a u glavi osjetim onaj pritisak pred glavobolju.
Mislim da mi je šećer pao jer sam skoro pala u nesvjest. Brže bolje sam popila šećera i vode,pomoglo je...
Valjda ću sutra bit bolje. [sm=smiley1.gif]




tintin -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (11.3.2017 12:39:23)

Daxy hvala ti, moze pp., super [sm=smiley1.gif]
Nadam se da ce ti sutra biti bolje, I kod nas je orkanska bura, bas bezveze.




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (11.3.2017 12:56:43)

daxy sa neke facebook stranice do koje sam dosla preko njuskala baby- sve za zacece i planiranje obitelji na jednom mjestu..
Pa mozes mi dati kontakt pa ako ce mi trebati cu uzet, sad je ionako kasno..




Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>