anandi -> RE: Proljetne bebe 2017. (23.12.2016 9:01:03)
|
Jutrooo Sta je ovo, nesto je zatisje na rr? iva0067 ovaj virus je bas zavladao i ko ga fasuje dugo traje [sm=smiley13.gif] Mene je drzalo 10-15 dana, kad nisam izludila. Brz oporavak zelim Cestitam na curici [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] perlice srecan put i lijepo se provedi. Ali javi nam se jos koji put prije nego krenes [sm=smiley36.gif] Loudress ajde bolje sto nema nekih losih simptoma. Nisam ni ja imala, osim cestih glavobolja. Sad sam super, samo pupo raste, zateze... daxy ma pravi je mis [sm=smiley36.gif] dusa moja. Neka ga, samo neka lupka. Al lopov nece ni on svaki dan da se javlja [sm=smiley36.gif] bude cim malo poraste nymeria ovdje se zene zale sto ne daju nista unjet od odjece. Daju bolnicke spavacice koje su poderane, pa hodaju gologuze...a ako ih i isprljaju, naravno nema da se da druga za presvuc...ma uzas, ni u logoru nije kao sto je ovdje. Sreca sto se bude samo dan poslije poroda i pustaju otpustaju, izuzev onih koje idu na cr one ostaju 4-5 dana. Ja popila kafu, pa cu sad sta da pojedem i u 10 idem kod cika zube [sm=smiley36.gif] Imam kritican zub za popravit, jos uvijek me nije bolio ali malo fali da se otvori....a kod mene je ako se zub otvori kroz par dana se formira cista ispod korjena i ostajem bez zuba[sm=smiley13.gif] Zato idem sad da rijesim da ne bi hodala krezava [sm=smiley36.gif] Ja jos nista ne kupujem za [sm=duda.gif] gledam cijene i pravim neke planove. Za sada sam odvojila 2000KM na poseban racun i mislim da cemo moci pokriti sve troskove i docekat ako Bog da bebicu. Vjerujem da ce uletit netko i od porodice da se ponudi da sta kupi, ali ako i ne nema veze. Svidaju mi se one male kolijevke (izgledaju kao mali drveni krevetici) do nekih 5-6 mjeseci a poslije bi uzela onaj putnicki krevetac na rasklapanje. Obzirom da smo ja i mm na relaciji dva grada to nam je pravo prakticno, zacas se sklopi i poslozi u torbu a kad [sm=duda.gif] poraste posluzit ce kao igraonica i kutak za igracke. Otom potom, kao sto kazem jos uvijek gledam i zamisljam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|