bubi0506 -> RE: Proljetne bebe 2017. (12.12.2016 22:44:52)
|
Ivana cestitam na bucku malenom [sm=duda.gif] ja samo zamisljam taj uzv kako je izgledalo i nekako se raznjezim. Zamisljam jer sve to mene ceka sto i tebe, za petama smo ti ja i moj [sm=nosecka.gif]. Ma ne sekiraj se za kombinirani, bolje da jednostavno samo vjerujes da ce sve bit uredu i sigurna sam da hoce, samo pozitiva [sm=bravo.gif] mi smo prekosutra na pregledu i taman ce nam bit 19+6 tt. Nego sta bi tila pitat cure, kako se vi depilirate? Ja sam prije voskom al me nekako u pocetku bilo strah pa sam pomalo pocela krast muzu zilet (na kraju me skuzio) [sm=smiley36.gif] a bome nikad glatkije noge nisam imala [sm=smiley36.gif] al nekako to je sve kratkotrajno...par dana i vec ko medo sam pa neznam...da nastavim ili se mogu vratit depilatoru i vosku? I jos nesto, imam mali problem sa zadrzavanjem mokrace...dok sam kuci i nekako al nocu se ne probudim uvijek na vrijeme ili kad sam negdje u gradu pa nemam odmah dostupan wc to je...a sta da pisem pa koristim uloske ove klasicne always kad moram al ne stalno jer neznam ni koliko je zdravo stalno ih nosit. Dali je to isto normalna pojava u trudnoci svima ili sam neka iznimka [sm=smiley36.gif] i probava...kako rjesavate problem? Meni nazalost ama bas nista ne pomaze osim cepica i to mjesecima. Nikakve zobene, donati, sljive, smokve ma sve sam probala da ne nabrajam al nista ni sirupi prirodni iz ljekarne ni portalak. Probala sam danima ono pretezno mekanu hranu tipa blitva, pire, juhe, variva lagana, jogurti...al bez cepica nema ni zahoda...kako se vi borite s tim? Inace jesam manijak za povrce, meso slabo i nikako pogotovo sad nakon svih ovih ludosti sta se dogadjaju s mesom, ribu tu i tamo i mlijecne proizvode isto jako puno jedem al probava stoji i ne mice. I jel kod vas nocno istrazivanje frizidera jos aktualno? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|